Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran/ritkán fordulhat elő, hogy egy férfi beleszeret egy túlsúlyos nőbe úgy, hogy egyébként nem kifejezetten az ilyen alkatra bukik?
Olyan értelemben van köze, hogy többnyire a hasonló a hasonlót a vonzza. Barátnőmnek például nagyon jó alakja van, sportol, szóval csak a sportos pasiknak ad esélyt. A férfiaknál is elég gyakran így működik,legalábbis eddigi tapasztalataim szerint.
És az szerintem más helyzet, ha mondjuk 30 kilóval több lenne a kiszemelt férfi. Nagyban rontja az önértékelést a túlsúly, ami beleszól a párválasztásai preferenciákba, viszont abban igazad van, hogy ettól még nem kellene/fogja beérni senkivel, aki nem tetszik neki elsőre.
Megnyugtatásul amúgy arra több példát láttam eddig, hogy vékony férfiaknak molett barátnője van, mint fordított esetben. A nők válogatósabbak.
Alapjáraton az lenne a normális, ha a a belső tulajdonságaid is legalább annyira fontosak lennének a párod számára, mint az alakod. Mindenkinek vannak elvárásai, ízlése, de számos példát láttam már arra, hogy végül olyan párt választottak maguknak, aki elsőre nem passzolt az elképzeléseikbe.
Szóval, ha inkább a személyiségen múlik a dolog, és nem csak a fizikai vonzalmon, beleszerethet túlsúlyos nőbe olyan férfi, akinek nem ilyen típus az esete. Minden lehetséges, csak tenni kell érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!