Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran/ritkán fordulhat elő, hogy egy férfi beleszeret egy túlsúlyos nőbe úgy, hogy egyébként nem kifejezetten az ilyen alkatra bukik?
Nekem nincs kifejezetten duci nő fétisem, csak az IS be tud jönni. Főleg ha amúgy a hölgy csinos. Szóval velem előfordulhat. Ettől még tetszenek a normál testalkatú nők is. Magyarán szólva: nem diszkriminálok alkat alapján. Bizonyos mértékig bejön.
De különben meg... az intelligencia szexi!
Én 75 kiló vagyok, és egyaltalán nem reménykedem abban, hogy átlagos alkatú férfi belém szeretne. Pedig nekem az átlagos alkatú férfiak az eseteim, mert azt tartom egészségesnek.
Meg egy picit más az, amikor a férfin van minimum 15 kiló súlyfelesleg (rajtam ennyi van), a nőkön ugyanis kicsit jobban eloszlik, és nem vonzanak az olyan férfiak, akiken 15 kiló vagy ennél több túlsúly van. Szóval igényeim azok ugyan lehetnek, de megértem, hogy a legtöbb atlagos alkatú férfi nem a husi lányokra bukik. Kicsit úgy érzem, meg vagyok lőve. És bár fontosabb a személyiség, nem értek egyet azzal, hogy a külső nem számít. A vonzalomhoz az is kell azért.
Általában szimpatikus vagyok az embereknek, de a testi vonzalomhoz ez nem elég. Én sem találok minden számomra szimpatikus férfit elég vonzónak. Van ilyen, ezzel nem is lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!