Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran/ritkán fordulha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran/ritkán fordulhat elő, hogy egy férfi beleszeret egy túlsúlyos nőbe úgy, hogy egyébként nem kifejezetten az ilyen alkatra bukik?

Figyelt kérdés
2018. szept. 3. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Ne nagyon reménykedj...
2018. szept. 3. 18:54
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor amikor abszolút nem számítasz rá:DD De tényleg. Én is azt hittem, hogy a túlsúly némi sok védelmet nyújt, de az utóbbi időben rá kell döbbenjek, hogy a világ nagyon változik, már nem akadály senkinek:DD
2018. szept. 3. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyet.
2018. szept. 3. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
70 kilotól nem beszélünk nőről kivéve ha terhes..
2018. szept. 3. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Hallottam ilyenről, de tényleg nem ez a jellemző. Van esély, én azt mondom.
2018. szept. 3. 20:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Ne itt trollkodjál már, 31%-os, ha egyet kérhetek. :D
2018. szept. 3. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nincs kifejezetten duci nő fétisem, csak az IS be tud jönni. Főleg ha amúgy a hölgy csinos. Szóval velem előfordulhat. Ettől még tetszenek a normál testalkatú nők is. Magyarán szólva: nem diszkriminálok alkat alapján. Bizonyos mértékig bejön.

De különben meg... az intelligencia szexi!

2018. szept. 3. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
170 centihez vagyok 60 kiló, és egy megveszekedett gramm felesleg nincs rajtam, vékony, sportos vagyok. Az ilyen 31%-oshoz hasonló emberek idióták, vagy nem tudják, ki hány kiló, mert egyes nők 5-10 kilót is képesek letagadni, mintha bármit is jelentene az a szám.
2018. szept. 3. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
110 kiló voltam,mikor a pasimmal összejöttünk. Ezt feltornáztam 150-re úgy 12 ev alatt, az elmúlt 3 évben lementem 85-re. Pont úgy viselkedik velem és körül rajongott régen,mint most. Szerencsem van,volt,nem érdekelte a külsőm. Pedig előttem ket komoly kapcsolata volt,szerinte nagyon csinosak voltak,de sosem nevettek.
2018. szept. 3. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 75 kiló vagyok, és egyaltalán nem reménykedem abban, hogy átlagos alkatú férfi belém szeretne. Pedig nekem az átlagos alkatú férfiak az eseteim, mert azt tartom egészségesnek.

Meg egy picit más az, amikor a férfin van minimum 15 kiló súlyfelesleg (rajtam ennyi van), a nőkön ugyanis kicsit jobban eloszlik, és nem vonzanak az olyan férfiak, akiken 15 kiló vagy ennél több túlsúly van. Szóval igényeim azok ugyan lehetnek, de megértem, hogy a legtöbb atlagos alkatú férfi nem a husi lányokra bukik. Kicsit úgy érzem, meg vagyok lőve. És bár fontosabb a személyiség, nem értek egyet azzal, hogy a külső nem számít. A vonzalomhoz az is kell azért.

Általában szimpatikus vagyok az embereknek, de a testi vonzalomhoz ez nem elég. Én sem találok minden számomra szimpatikus férfit elég vonzónak. Van ilyen, ezzel nem is lehet mit kezdeni.

2018. szept. 6. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!