Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy pár ritkán tud találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pár ritkán tud találkozni, az okozhatja a kapcsolat kihűlését?

Figyelt kérdés
Ha már az elején is csak heti egy alkalommal tudnak találkozni. Hogy tud így kialakulni a kötődés?
2017. máj. 31. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak valami felszines, "epp most veled randizok, de mult heten a Joskaval is elmentem egyet enni, de amugy te is erdekesnek latszol"-dologbol kiindulo dologrol van szo, akkor szerintem igen. Ha viszont tudod rola rogton erzesbol, hogy "igen, o az, aki kell nekem", akkor semmi nem szamit. Legalabbis a tapasztalatom ezt mutatja. Mi a kezdetektol fogva tavkapcsolatban eltunk, eloszor 800 aztan 2500 km koruli tavval, de sosem volt egy masodpercig sem szo ilyesmirol, hogy elhidegules vagy tarsai, mert egyikuk sem egy lecserelheto, eldobhato valami a masik szamara. A kotodes pedig igy is siman kialakult. Mi a tavkapcsolatot utazgatasra hasznaltuk, mindig mas hova mentunk talalkozni, es pontosan ezert sokkal tobb kozos elmenyunk, emlekunk van egyutt, mint azoknak, akik talalkoznak a het minden napjan mondjuk, de abbol ot alkalommal punnyadnak a teve elott meg esznek egyutt valamit, este esetleg szex aztan csokolom.
2017. máj. 31. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem simán.. mármint okozhatja, hogy kihűl a dolog.. hiszen még igazán nem is tud kialakulni a ragaszkodás.

Hiába lobog a tűz bennük, ha heti 1 alkalom van kiélni ez nagyon kevés. Vannak olyanok, akiknek pl nagyon fontos az érintés, és feladják inkább a kapcsolatot, ha ez nincs meg. Így igen, kihűlhet a kapcsolat simán.

2017. máj. 31. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen méghozzá a hatalmas hiány és vágy miatt.

Lehet, hogy nagyon szeretik egymást , és megőrülnek a másikért, épp ezért nehéz elviselni, hogy nem lehet együtt a másikkal, és ha nem is pár hónap, de fél vagy 1 év után belefárad. beleőrül az ember, hogy nem lehet a másikkal, főleg ha mondjuk néha esetleg hetek telnek el.

2017. máj. 31. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem jelentene problémát.
2017. jún. 1. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!