Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene ezt az egészet elengednem? Hogy ne fájjon, hogy ne legyek bánatos, csalódott, magányos.
Mióta tart a dolog, kedves Kérdező? Csak mert nékem már 18 éve húzódik egy nagyon hasonló történet egy lánnyal.
Sajnos nagyon valószínű, hogy sosem fogod elfelejteni...
Nem jött le a történetedből, de ha jól veszem ki, akkor konkrétan nem is voltatok együtt? Magyarul csak nemrég hívtad volna el randizni?
Ha így van, akkor bizony lehet, hogy ez egy erősebb fellángolás lesz, ami idővel elmúlik.
Nem akarok illuzióromboló lenni, de lehet, hogy nagyon sok mindent nem tudsz még róla, ami akár ellenszenvet is válhatna ki.
Bízvást mondhatom, LEHETETLENSÉG elfelejteni azt, akit igazán, teljes szívedből szeretsz. Soha de soha nem fog menni, tégy bármit is, ez el fog kísérni a sírig. Ne haragudj, hogy elrontottam a kedvedet, nem ez volt a szándékom, de úgy vélem, jó, ha tisztában vagy a realitásokkal.
Persze lehet küzdeni ellene, de semmi értelme, mert elfelejteni akkor sem fogod. Mehetsz pszichológushoz, akitől megkapod hogy hülye vagy, és még jól le is húz pénzzel. Kereshetsz más nőket, ha ló nincs jó a szamár is, csak nem lesz, ami összetartson titeket, csak használgatjátok egymás testét, raboljátok egymás idejét, a vége az lesz, hogy szétmegy a kapcsolat, és ugyanott vagy, ahonnét elindultál. Ennél még az is jobb, ha teljesen egyedül maradsz, és csak az ő emlékének szenteled az életedet...
Lehet engem is lepontozni, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogjátok még saját magatoknak se, mert az ugye derogál...
nem fog menni, kérdező, hiába próbálkozol, akit őszintén, teljes szívedből szeretsz, azt egy életen keresztül fogod magadban hordozni
ez nem a te hibád, ilyen az emberi természet...meg aztán nem te vagy a hunyó ez ügyben, hanem a másik
olvass utána a plátói szerelem témájának! mindenütt azt írják, hogy cefetül, nagyon de nagyon sokáig tart, és egy gyengébb lelkű ember egészsége, lelki békéje simán rámehet
úgyhogy készülj fel rá, kérdező, hogy ez kb. életed végéig tartani fog, és csak rosszabb lesz
jújújújú! most engem is le fog pontozni a sok nyomoronc, mert szétvertem a rózsaszín vattacukor álomvilágukat, és a csúnya-búnya rögvalóság kemény talajára pottyantak, megütötték magukat, brühühühühü :'(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!