Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet feldolgozni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, ha egy "plátói szerelemről" volt szó?

Figyelt kérdés
Tudom, sokak számára nem szerelem, ha csak picit érintkeztek az emberek, de gyakran megesik, hogy ennyi is elég nekik, hogy szerelembe essenek (ez esetben csak az egyik). Csak ekkor igazán nem ismeri az ember a másikat, nehéz megutálni, számba venni a rossz tulajdonságait, stb. Sőt, van, hogy többet abszolút nem is látja az ember. Mert ugye ha meghal egy családtag, őt is jobb látni még egyszer, sokszor ha nem nézi meg az ember, egész életében sokkal jobban fog fájni neki, akár depressziós is lehet. Ebben az esetben meg szinte nem is ismerte.

2018. aug. 30. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

9 Elárulod nekem, hogy csinálod, hogy folyamatosan, akár hogy változik a %-om,még akkor is amikor az én %-omat nyomják lefelé, neked ugyan az van, majd amikor én irok egy kérdéshez útána nem sokra rá.Főleg az esti órákban az adott kérdésnél te is irkálsz?

Modi vagy? vagy az oldal vezetője? hogy ezt meg tudod csinálni?

2018. aug. 30. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:

11+

*Modi vagy? vagy az oldal vezetője? hogy ezt meg tudod csinálni?

Már csak azért kérdezem, mert akkor igy teljesen egyértelmű , hogy miért a tényleg legsötétebb válaszolók %-a 65%-tól felfelé van. Akkor pedig a saját szabályaid ellen teszel, amit itt az oldalon írkáltok, a pontozással kapcsolatban. Magyarul a saját szabályaidat hágod áőt, és szerencsétlen embereket, az oldal használóit veszed hülyére.

2018. aug. 30. 22:51
 13/21 anonim ***** válasza:

#11 jó kérdés. Én nem szoktam figyelni a százalékomat, már megszoktam, hogy ha igazat írok, az sokaknak fáj, és lepontoznak.

Mindenesetre felpontoztalak, ha ez ennyire fontos neked :) Ezen ne múljon :)

2018. aug. 30. 22:56
 14/21 anonim ***** válasza:

13 Engem te ne pontozzál fel. Nekem tökéletesen megfelel az ami van nekem, még akkor is, ha ezerrel minuszolnak, mert ha itt egy professzori tudású/szintű ember 30%-on van, akkor igyekszem inkább affelé tendálni.

De elég érdekes, hogy a saját általad hozott szabályaidat te magad hágod át. Azért ez "kissé" nagyon ciki:)

2018. aug. 30. 23:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Ám #14, hol írtam én bármiféle pontozós szabályt vagy ilyesmit? Szerintem összekeversz valakivel...mert őszintén szólva, lövésem nincs, ebből mit akarsz kihozni. Pláne hogy mi köze ennek a kérdéshez :)
2018. aug. 30. 23:01
 16/21 anonim ***** válasza:
14+ A másik meg: miért is kell figyelgetned mit is irok, és melyik kérdésben? Röpke 4 egész percen belül reagáltál.
2018. aug. 30. 23:02
 17/21 anonim ***** válasza:
15 Napi szinten figyeltem már a reagálásodat,%-ot és ez nem véletlen, mert van pár "jó" akarom akik dosztig minuszolnak, és ebből a "fajtáőból" egyedül vagyok itt. Téged nem minuszolnak ezerrel, és lőn csoda, mégis mindig annyi a %-od mint nekem.
2018. aug. 30. 23:04
 18/21 anonim ***** válasza:

*Szerintem összekeversz valakivel.

Nem keverlek össze senkivel, nem véletlenűl szóltam.

2018. aug. 30. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem minuszolnak? Dehogynem. Legutóbb egy albánpékséges kérdésnél sikerült egy igazi elmeháborodott idiótával összefutni, de kaptam hideget-meleget közgazdászos kérdésnél is, amikor csávókámat szembesítettem azzal, hogy a diplomájával a valagát törölgetheti, mert annyit ér.

Ha zavar hogy figyelek rád, akkor nem válaszolok...nekem aztán mindegy.

2018. aug. 30. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:

*hol írtam én bármiféle pontozós szabályt vagy ilyesmit?

Top lista szabályzat

2018. aug. 30. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!