Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, ha egy "plátói szerelemről" volt szó?
9 Elárulod nekem, hogy csinálod, hogy folyamatosan, akár hogy változik a %-om,még akkor is amikor az én %-omat nyomják lefelé, neked ugyan az van, majd amikor én irok egy kérdéshez útána nem sokra rá.Főleg az esti órákban az adott kérdésnél te is irkálsz?
Modi vagy? vagy az oldal vezetője? hogy ezt meg tudod csinálni?
11+
*Modi vagy? vagy az oldal vezetője? hogy ezt meg tudod csinálni?
Már csak azért kérdezem, mert akkor igy teljesen egyértelmű , hogy miért a tényleg legsötétebb válaszolók %-a 65%-tól felfelé van. Akkor pedig a saját szabályaid ellen teszel, amit itt az oldalon írkáltok, a pontozással kapcsolatban. Magyarul a saját szabályaidat hágod áőt, és szerencsétlen embereket, az oldal használóit veszed hülyére.
#11 jó kérdés. Én nem szoktam figyelni a százalékomat, már megszoktam, hogy ha igazat írok, az sokaknak fáj, és lepontoznak.
Mindenesetre felpontoztalak, ha ez ennyire fontos neked :) Ezen ne múljon :)
13 Engem te ne pontozzál fel. Nekem tökéletesen megfelel az ami van nekem, még akkor is, ha ezerrel minuszolnak, mert ha itt egy professzori tudású/szintű ember 30%-on van, akkor igyekszem inkább affelé tendálni.
De elég érdekes, hogy a saját általad hozott szabályaidat te magad hágod át. Azért ez "kissé" nagyon ciki:)
*Szerintem összekeversz valakivel.
Nem keverlek össze senkivel, nem véletlenűl szóltam.
Nem minuszolnak? Dehogynem. Legutóbb egy albánpékséges kérdésnél sikerült egy igazi elmeháborodott idiótával összefutni, de kaptam hideget-meleget közgazdászos kérdésnél is, amikor csávókámat szembesítettem azzal, hogy a diplomájával a valagát törölgetheti, mert annyit ér.
Ha zavar hogy figyelek rád, akkor nem válaszolok...nekem aztán mindegy.
*hol írtam én bármiféle pontozós szabályt vagy ilyesmit?
Top lista szabályzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!