Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mond le egy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond le egy szép, fiatal nő a szerelemről csak mert nem sikerült nagyhatalmú pasit találnia?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, egy időben szerelmes voltam belé (nem magyar, külföldön éltem!) de már túltettem magam rajta.

21-26 éves kora között egy “vállalkozó” pasival volt együtt, aki BMW terepjárót vett neki meg stb. Aztán lecserélte egy 19 évesre. Pont amikor gyereket akart volna. Azóta nem talált ugyanolyan kaliberű pasit magának. Nem a pénz volt a lényeg, hanem a pasi presztizse, az vonzotta, hogy bárhova mennek mindenki becsicskult a palinak, körbeugrálták őket. Próbálta pénzzel felszedni ilyen vasazós vállalkozó de elzavarta, meg más gazdagot is aki nem köztisztelt.

Most 28 éves és a gyanúnk szerint egy idős sugardaddyvel van együtt. Posztolja a képeket magángépről, luxus nyaralásokról-síelésekről, drága ajándékokról. A képeket készíti valaki de a személye titokban van. Ha jó pasi lenne dicsekedne vele ahogy mindig. A legjobb barátnője-lakótársa szerint ezelőtt az egész előtt külföldi sugardaddy oldalakat nézegetett állandóan. Biztos hogy nem prosti, azt kizártnak tartjuk hogy mindenkivel összeálljon, itt egy pasiról lehet szó! Sajnálom hogy így lecsúszott! Amikor összeakartam jönni vele, még fogorvosnak tanult! Amit abbahagyott a pasija miatt.

Ennyire elkorcsosult a világ? Ezután a magamfélék miben reménykedhetnek még? Manapság két kattintással kb bármelyik nő letölthet magának egy magánrepülőt vagy luxusautót, utakat. Kb így kezelik. Akkor én minek erölködtem nála ha így kifordult a web 3.0 miatt? Azt látom hogy a Tinderen az igénytelen, dagadt nőismerőseim is balra húzzák az átlagos pasikat akik hozzájuk való lenne és a jóképű, magas palikat meg jobbra és sokszor az ilyeneknek is összejön egy jó pasi! Ami amúgy kizárt lenne. A gyors szex reményében az ilyen srácok simán “viszik” az átlagos pasik elöl a csajokat! Ilyen után a magamfélék nem állnának már össze ilyen csajjal! Mi ez manapság????

2018. febr. 7. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Semmi közöd ahhoz, hogy ki miért és milyen párt választ.

Másrészt ne általánosíts. Nem minden nő a pénzre megy. Aki meg igen, azzal mit tudsz kezdeni? Semmit, keresel mást.

2018. febr. 7. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Kamu. Hanta panta. Menj el sirni egy kort, napu rinya megvolt.
2018. febr. 7. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen csajokat nem érdekli a szerelem, csak a pénz és a hatalom. Amíg fiatalok és kívánatosak, addig ki kell használják a helyzetet, hogy idősebb korukban majd meg tudjanak fizetni egy fiatal jóképű srácot, aki majd hajlandó lesz megdöngetni őket, mert más má nemigen nézne rájuk (lásd a Drágaságom c. filmet).

Ez van, ne foglalkozz az ilyen csajokkal. Keress egy átlagos, kedves lányt, tanítsd meg rendesen cumizni, és meglesz a boldogságod.

2018. febr. 7. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy baromi nagy általánosítás. Mindenkinek egyéni az ízlése, vagyis relatív, hogy kinek ki/mi tetszik.

Számomra nőként fontos-e a pénz? Nem tagadom, az.

Volt mindenféle rétegből mindenféle párom. Ugyanannyira nem éreztem jól magamat a nagyon gazdag mellett, mint a nagyon szegény mellett. Ami bejött, az a hozzám hasonló keresettel és értékrenddel rendelkező férfi. Ennyi.

Természetes, hogy mindenki a jóra, avagy a mégjobbra törekszik. Valakinek belefér az, hogy ezért félredobjon mindent, valakinek nem. Ez is értékrend függő.

2018. febr. 7. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig is voltak olyan nők, akik érdekből házasodtak, úgyhogy ez nem a mai világ jellemzője. Sőt régen a nőknek az egyetlen lehetőség volt a kiemelkedésre, ha jó párt választottak. Manapság sokkal több nő választ szerelemből, aztán a vége az lesz, hogy 10 év házasság után ugyanúgy lecserélik egy fiatalabbra.
2018. febr. 7. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ird már le ez melyik ország vagy írd meg pm-be.

Kapott egy BMW meg ajándékokat aztán mikor vége lett ennek keresett egy újabb szponzort aki finanszírozza az életszínvonalát. Tulajdonképpen megélhetési barátnő ha finomabban akarnánk leírni a státuszát. Van sok ilyen nő ám, sokan kisebb labdával játszanak keveseknek pedig nagyobb is jut. Persze össze lehet evvel szedni lakásra valót meg olyan megtakarítást amit ha befektet kényelmes megél egy életen át (keveseknek sikerül).

2018. febr. 7. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Bármikor lecserélhetnek fiatalabbra, mindig lesz szegényebb és fiatalabb nő. Akár melyik társadalmi osztályban kutakodunk.
2018. febr. 7. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!