Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiatal nő, aki tök szép, szép a haja, az arca, az alakja, viszont néha kancsalít a szemével, de nem befelé, és nem tudom, hogy zavar-e, vagy nem?
Tisztaban vagy azzal ugye, hogy csak felszines külsösegeket irtal le vele kapcsolatban.
Ami meg nevetsegesebb, hogy nem tudod, hogy zavar -e? Nem vagyok Sherlock Holmes, de arra következtetek, hogy a kerdes önmagaban eleg bizonyitek. Örülök, hogy eleg kanos vagy, hogy felalljon ra, de ez nem egyenlö azzal, hogy "a szemelyisegebe mar majdnem beleszerettem". Kerlek, kimeld meg magadtol. Pontozz le, amiert abszolut felreismertelek es cinikus vagyok, de a nöt inkabb hanyagold.
Már sokszor leírtam ezen az oldalon, hogy nálunk az egyetemen a legmenőbb pasi kancsal volt, és így. (volt szemüvege is.) De amúgy meg gyönyörű volt, magas és okos, és a legtöbb lány odavolt érte, és vele akart randizni.
Szóval úgy tűnik vannak ennél fontosabb dolgok is.:-)
Nekem is tetszett az a srác, és randiztam is vele, és igaziból egy idő után nem vette észre, hogy olyan a szeme, nem érdekelt. És sajnos végül nem engem választott tartós kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!