Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet feldolgozni, ha egy "plátói szerelemről" volt szó?
Egy igazi mély plátói szerelem nem esik meg gyakran az emberrel, és rendszerint évek, nem 1-2, hanem több évi minimum 3-4 évi kommunikáció előzi meg.
Azon túl, hogy te nem írtál semmi konkrétumot, így normális tanácsot sem lehet adni.
1-es ez nem így van. Mondjuk ez rád igaz, de kifelejted, hogy más ember meg másképp működik.
Például én 2x voltam életemben plátói módon szerelmes ( utóbbiból még mindig tart a kimászás), de beszélgettem olyannal, aki állandóan plátói módon volt szerelmes. Ő maga is beismerte, hogy talán keresi is ha nem si tudatosan, mert elég sokszor találja magát ebben a helyzetben. Csak amíg beszélgettünk is ( 1- vagy 2 hónap), már talált új plátóit magának. Úgyhogy erről ennyit. Mondjuk ebből a fajtából amit példának írtam, legtöbben gyerekként kinövünk.
A hogy lehet feldolgozni rész pedig:
1. egyérszt ha te is gyakran találod magad iylen helyzetben, ajánlom eőször ezt olvas el, vaószínűleg találsz rá magyarázatot: [link]
2. megoldás: A teljes kerülés, kizárás a valós és virtuális életedből jó hosszú időre. Tovább kell lépni, pláne ha biztosan tudod, hogy csak egyoldalú.
11éve érzem egy férfi hiányát. Nagyjából az első találkozonk alkalmával azt éreztem, hogy ismerem, hogy már öleltük egymást, leragadtam a szemeinél vagy 30percre. Minden alkalommal éreztem mi játszódik benne, mire lenne szüksége. Sose volt zavaró, ha a közelemben volt, pedig a hideg kiráz a pasiktól, az érintése egyszerre volt baráti és erotikus. Nem tudnám elmondani mennyire kavar fel, ha találkozunk.
7éve élek együtt a barátnőmmel, egyszer voltam együtt pasival bőven elég is volt, hogy biztosra tudjam leszbi vagyok, de ő valahogy másképp hát rám.
#7, kezded behozni a lemaradásod. Igaz, az én 18 évem az több, deeeeeee előbb-utóbb néked is eljő majd, amikor "ünnepelheted", hogy milyen régóta vagy már az Igazid nélkül.
Nem kellemes, de nem fogok emiatt kompromisszumokat kötni meg kényszerkapcsolatba kezdeni. Már próbáltam, több mint 10 alkalommal, és egyszer se vált be.
Köztünk nem működne.
Ugyan utaltam, hogy erotikusnak hát az érintése, de nem hoz lázba. Együtt lehetnénk egy háztartásban, de ezen kívül nem működne.
Hasonlít az érzés amit iránta érzek, ahhoz amit a párom iránt érzek. Annyi a különbség, hogy a párommal képes vagyok ágyba is bújni, vele nem tudnék. És tedd a kezedet a szívedre, meddig bírnád, ha többé nem szexelnél, 35évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!