Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 23 és még szűz, mit csináljak hogy ne fájjon neki?
Küldd hozzám, én tudom a titkos technikát!
Nem fog fájni neki egyáltalán és nagyon élvezni fogja! ;)
32F -> 23N
A korban hozzáillő huszonéves srácok meg hoppon maradnak. Ezt jelenti a férfitöbblet.
Én 25 voltam. Nem kell parázni. Csak semmi hirtelen mozdulat, mert az kissé ijesztően tud hatni. Szánjatok elég időt az előjátékra, izgasd fel de rendesen!
Ami a behatolást illeti, csak határozottan. Én rettegtem a fájdalomtól, igy amikor először próbálkoztunk, azt kértem, hogy miliméterenként haladjon. Persze annyira rágörcsöltem, hogy nem ment és irtózatosan fájt. Na aztán a barátom egy másik alkalommal alaposan hangulatba hozott, majd gyengéden, de határozottan belém hatolt. Nem volt megállás vagy szünet! Egyszerűen nem adott időt arra, hogy rástresszeljek. Egyáltalán nem fájt, sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!