Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megmenti egy férfi életét, akkor a férfi élete végéig fog ragaszkodni ahhoz a személyhez? Igazam van?
Figyelt kérdés
Egy kérdésből fordítsunk a nemeknél. Tegyük fel,tényleg valóban hogy mind ketten egymás életét megmentették. Ki így, ki úgy. De megtörtént. Szerintetek mi lesz velük?2018. aug. 21. 18:35
1/10 próbálokkedveslenni válasza:
Ugyanakkora b_romság.
2/10 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nincsen. Az én életem már mentették meg és nem tudok ismeretlenekhez ragaszkodni.
5/10 anonim válasza:
Igen,a férfi ragaszkodni fog élete végéig a nőhöz és bízni fog benne.
6/10 anonim válasza:
Hát az attól függ. Ha mondjuk Dominikán beleesek a yachtomról a tengerbe, és egy mentőcsajszi megmenti az életem a fulladástól, de aztán a következő pillanatban odajön egy cápa és kinyír, akkor valószínűleg életem végéig ragaszkodni fogok a lányhoz (még ha az gyakorlatban csak néhány percet is jelent).
7/10 anonim válasza:
Igen ezzel a szolgája lesz itt és a másvilágon is. Ezért megy nagyon sok ember életmentőnek, vagy orvosnak.
9/10 anonim válasza:
Az élet nem egy fos romantikus film.
10/10 A kérdező kommentje:
9 ilyen komment után 77% ne is csodálkozz, hogy a te életedben a szép dolgok sosem jönnek.
Azt meg végképp elképedéssel látom, hogy a kiírt kérdésemben minden egyes választ mininuszolsz. Bőr az van a képeden, az tuti, no meg a koszos beszéded.
2018. aug. 22. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!