Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elerni, hogy egy hazas ferfi aki szeretöt tart beleessen a harmadik nöbe es ejtse a szeretöt?
Úgy hogy a szerető barátnőjét 200eFt-ért felbéreli, és lemásolja a szeretőt,annak a viselkedéssét, öltözködését identitáslopással akit a férfi valóban szeret.
Aztán az ilyen fogja a fejét, mikor rájön, hogy hiába tett mindent, hiába szállt ki a szerető, mégis csak egy ócska szamár maradt, és még mindig epekedik a szerető után a fazon, ő meg még pótléknak sem kell.
ui: annyit erölködtél, megérdemled a választ:DD
1+ Mondjuk tettél egy szívességet a szeretőnek, aki azóta teljesen szépen felállt, és egy cuki kis családja lett, és sajnálja szegény fazont, hogy hagyta magát átverni. Ami a srác vesztesége, a volt szeretők nő nyeresége:DD
Mondjuk az tény, és biztosan én sem tudnám feldolgozni még 100 év után se, ha a szerető jelenlegi családja, lehetett volna az övé, ha egykor nem a f.rka vezeti.Napi szinten végig nézni az kegyetlen. Nem hiszem hogy valaha fel tud az ilyen ember állni.
Hát igen, ez a sors fintora:)
Lévén köztudott: aki vihető, azt vigyék gyorsan, mert ha tőle viszik, viszik a következőtől is, csak idő kérdése:)
Szerintem?
Próbálom magam beleélni, hogy annyira selejt, szutyok nő vagyok, és be kell érnem egy ilyen lejt, szutyok pasival, és akkor is csak a sokadik lehetek...
De nem megy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Csak segítek hogy minden egy helyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!