Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor töröm a fejem amiatt, hogy tényleg szeretem-e?
Egy kapcsolat kettőn áll. Ha te valamiért már kifele tekintesz, úgy annak megvan az oka. És teljesen érthető, ha az elmúlt közös élményeket a jövendőbeli terveidet nem akarod felrúgni egy bizonytalan miatt...
De ha a társad nem akarja, akkor nehéz ezt egyoldalúan “feljavítani”.
Beszélgessetek ezekről a dolgokról. Nyíltan.
Nagyon sok esetben (legalábbis az én tapasztalataim alapján) ezek a dolgok működnek, hovatovább magasabb (vagy mélyebb) síkre emeli a kapcsolatot, és az őszinte nyíltság még szorosabbá is tudja tenni.
Figyelj én nem azon akadtam fenn hogy benned ezek az érzések előjottek hanem inkább azon hogy a barátod ennyire könnyen elengedne. Kezdj új kapcsolatba? Hát nem is értem hogy mondhat ilyet ha ő valóban veled akar lenni.
Nekem az a véleményem hogy ilyen bármikor bárkivel előfordulhat és akkor marad meg a kapcsolat ha mindketten akarjátok és kibeszélitek ezeket. De ő nagyon is lemondott már erről.
Egyedül viszont nem tudsz mit tenni.
A szerelem idővel átalakul. Kérdés, hogy mivé.
A kapcsolatod most annak függvényében látod, hogy milyen lenne a másikkal. Ezért vagy összezavarodva. Csak kettőtökre koncentrálj, hogy ha rajta kívül nem lenne senki (soha), akkor milyen a kapcsolat.
Utána dönts, hogy mész vagy maradsz. És utána kezdj ismerkedni, ha túlvagy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!