Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az ideális férfi - női szerepkör a mai társadalomban az udvarlás és a párkapcsolatok terén?
Számomra az ideális ebben az hogy a randin mindent felesben fizetünk ,vagy fizetjük a magunk részét külön . Nem szeretem ha bármire is meghívnak csak mert nő vagyok. Virágokat nem szeretem így ne hozzon nekem azt se meg ajándékot sem mert nem szeretek ajándékot kapni . Számomra az a lényeg hogy élvezzük egymás társaságát, szorakozzunk,bulizzunk, utazzunk sokat.
Párkapcsolat teren számomra az ideális az hogy egyenlően bánik velem a férfi nem néz le tisztel . Mindketten dolgozunk akkor a házimunka is legyen felesben a férfi ne várja el hogy kiszolgaljam körbe ugraljam csak azért mert nő vagyok
Nem fogok ugy gondoskodni a paromrol mintha a nagy felnőtt gyerekem lenne
Természetesen az anyagiak (lakás ,rezsi ,kaja ,nyaralás )felesben
Külön kasszan szertek lenni ami kell azt felesben fizetünk ami marad összeg az a saját és nem szólunk bele ki mire költ . Azzal a pénzzel nem kozoskodom
Nem szeretek senkivel sem egy számlán lenni .
N24
Nőként tegyük azt, ami jól esik és válogassunk a férfiak közül. Minél több férfi próbálkozik nálunk, annál jobb nők vagyunk.
Férfiként írjunk rá több száz nőre interneten, kezdeményezzünk bulikban, boltban, buszon és tűrjük fapofával a visszautasításokat. A NEM, az NEM. De ez nem szegheti a kedvünket, ha 100 nő visszautasított, mennünk kell a 101. nőre. Ha egy nő véletlenül beakadt a hálónkba, akkor örülünk mint majom a farkának, de a kapcsolatok 90%-a sajnos egy éven belül véget ér, úgyhogy fel kell rá készülnünk, hogy az egészet el kell kezdenünk majd megint előről.
Nőként bármit csinálhatsz, teljesen mindegy. A mai világban nekik bármit lehet,úgyis lesz párjuk.
Férfiként pedig legyél gátlástalan,semmi nem rendíthet meg,nem lehetnek érzéseid, menj a falnak előre konkrétan ,és legyél nagypofájú mert különben végképp fel sem figyelnek rád a nők... Ha szerencséd van és jóképűnek születtél, akkor lesz barátnőd, egyéb esetben esélyed sincsen a nőknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!