Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális vagy történt már veletek esetleg ilyen?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy párom akit tiszta szívből szeretek. Azonban sokszor eszembejut az exem,nem is

a volt kapcsolatunk hanem, hogy vajon mi lehet vele, mi történt vele az elmúlt 3 évben?

2018. aug. 11. 21:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Ő volt számomra mindenben az első és talán ezért hiányolhatom.
2018. aug. 11. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Normális amíg pár havonta nézel rá az exed facebook,vagy más netes profijára.
2018. aug. 11. 22:07
 3/5 Micur34 ***** válasza:

Hosszú távon ebbe bele fogsz bolondulni. Azért tisztázd magadban a tényleges érzéseket mert ezzel nem csak magad hanem a jelenlegi párod is csúnyán becsapod érzelmileg. Ha az ex nem marad az ex zónába mindig előjön akkor bebsz a gebasz hidd el.

Ha komolyan szereted apárod akkor penderísd ki a fejedből az exed.

Az én párom nem tette meg, szinte benne van a mindennapjainkba és már már így azt érzem ,hogy csak egy hiba vagyok neki.Legsziívesebben visszamenne csak csaláfja van ezért nem lép.... de neki is...

2018. aug. 11. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:

1. válaszolò általában úgy szokott lenni

Abban biztos vagyok,hogy már nem szeretem és tényleg szívből szeretem a mostani páromat, már csak a gondolata is mosolyt csal az arcomra.

Az exemmel elég csúnyán szakítottunk és nem is szóltunk egymáshoz utána, 1 évbe telt míg feldolgoztam és kihabarodtam belőle. Elég durván megbántott, bár tudom, hogy nem ezt akarta ,de mégis kegyetlenül fájt é nyomot hagyott.

2018. aug. 11. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:
És észrevettem, hogy képtelen vagyok a szemébe nézni vagy egyáltalán ránézni. Úgy érzem ha megteszem újra visszajönnek a régi rossz érzések mint amiket akkor éreztem amikor szakítottunk.
2018. aug. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!