Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy vonz egy olyan pasi, akivel anno nem nagyon történt semmi?
10 éve, azaz 14 éves korom óta kerülgettük egymást, akkor "jártunk" is pár hónapig (olyan 14 évesekre jellemző mentalitással, ő is annyi volt :D ) Aztán "szakítottunk", de következő nyárra ismét összegabalyodtunk, pár délutánt együtt töltöttünk, csókolóztunk stb. Következő nyárra összejöttem az első "igazi" barátommal, aki 24 éves volt én pedig 16. Sajnos a koromból fakadóan nem nagyon tudtam mindig komolyan venni a kapcsolatot, így a vége felé, azaz 2 év után elkezdtem vele újra találkozgatni. 1-2x találkoztunk csak, tél volt és én az ölében ültem egy sötét, elhagyatott volt telephelyen, mondhatni, tök romantikus volt... Szívesen gondolok vissza erre az esetre, pedig akkor sem szexeltünk, de ahogy visszaemlékszem, hogy állt a farka amíg csókolóztunk... Hmmm. Ekkor voltam 18 éves. Utána nem sokkal szakítottunk az első barátommal, és összejöttem a mostanival, akivel 5 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Mondhatom, hogy nagyjából minden rendben... De amikor ez az első szerelmem, ha fogalmazhatok így, képet tölt fel magáról, vagy összefutunk az utcán elkezd hevesen verni a szívem és kipirulok, pedig nem vagyok már tini.
Előfordulhat, hogy azért mozgatja a fantáziám, soha nem teljesült be kettőnk között a szex?
Igen, pont az általad leírt utolsó mondatot akartam leírni én is.
Beleszagoltál egy nagyon finomnak tűnő ételbe, de sosem kóstolhattad meg és most el is vagy tiltva tőle, ez cseszteti az agyad.
5 év után egy félrelépés belefér.
Ó Isten ments, megcsalni semmiképp sem akarnám.
De ez a pasi igazi "eye candy", imádom, ahogy kinéz. Teljesen más, mint a barátom, 10 évvel fiatalabb is nála. Elég speciális stílusa van, pont olyan, amire mindig is buktam. Elég gáz helyzet így leírva... Ráadásul pár éve ideköltözött a mellettünk lévő lakótelepre, ami kb 10 perc sétára van és látni az ablakunkból az ottani házak ablakát... Amikor látom éjjel, hogy fent van facen, néha keresem az ablakát... Uhh. Ő is szokott nekem írkálni, hogy miért nem akarok vele találkozni (nem tudom, hogy barátilag, vagy neki is cseszi-e az agyát ez a dolog, de most épp nincs senkije)... Hát pont amiatt nem akarok vele találkozni, mert amíg ilyen "messze van" biztos nem jut eszembe hülyeséget csinálni, meg nyilván a barátom se örülne neki, ha tulajdonképpen az exemmel találkoznék.
Igazából nem akarat kérdése, szavaidból úgy tűnik, hogy előbb vagy utóbb megcsalod a barátodat. Csak egy veszekedés kell hozzá meg 10 perc séta. Ha nem így lenne akkor nem keresnéd esténként az ablakát, hogy ébren van-e és nem írnál ki kérdést róla.
Ám nem gondolom, hogy sokkal több lenne majd köztetek a későbbiek folyamán. Ha így lenne akkor összejöhettetek volna 18 évesen, de mégsem így lett.
Csak nem tudtam, hogy ez mennyire szokványos szituáció. Tényleg nem csalnám meg, mert nem szeretném felrúgni ezt a kapcsolatot, mert utána biztos szakítana, vagy ha nem is szakítani, ő is félremenne egyszer, ami eléggé fájna.
Akkor, 18 évesen se ő, se én nem akartam komolyabbat, nekem volt is valakim (ezt nagyon szégyellem amúgy) ő pedig csak dugni akart volna... Belegondolva jobb is lett volna, ha megtörténik, de ha jól emlékszem nem volt nála gumi. Akkor lehet most jobb lenne. Amúgy összesen ezzel a 2 barátommal szexeltem csak eddig 24 éves létemre.
Ahhh.. Tudod mi volt ezzel a bajom? Az, hogy az emlékek miatt jobbat vártam. Mikor oda került a sor, én akkorát csalódtam, semmi sem lett olyan, mint amit vártam a dologtól.
Egyébként, bárkiből ki lehet ábrándulni, ha máshogy nem megy, próbáld elérni, hogy ő akarjon lepattintani. Akarat kérdése. Hívd fel a figyelmét a hibáidra, mondj valami nagy butaságot, viselkedj hülyén, akkor az ő viselkedése is megváltozik és oda a varázs.
Igen, valószínű amúgy hogy nem lenne nagy durranás, ha eddig valamiért nem történt semmi (vagy pont azért lenne?)
Most január óta nem írt rám szegény, mert soha nem válaszoltam neki, csak másnap meg ilyesmi... Hogy ne írkáljon inkább. Még tavaly írt egy ilyet:
"egyszer összefuthatnánk, mert úgy érzem mintha te egy kalitkába zárt madárka lennél"
Célozva arra, hogy amióta barátom van, nem találkoztunk... Illetve az utcán elég sokszor összefutottunk, de általában nem egyedül voltam így nem álltunk le beszélgetni. Mindig szélesen mosolyogva köszön, múltkor a postára integetett be az ablakon keresztül, elég cuki volt. :D
Kérdésre a válasz: normális,hogy vonz.
Viszont bocsi,de döntsd már el,hogy mit akarsz...
"Cuki volt",keresed az ablakát meg "lehet pont azért lenne jó?"
Ecseteled,hogy mennyire jól néz ki,meg pont az eseted de ááá te nem akarod megcsalni a barátodat.
Kit versz át? Saját magadat?
Szerintem te fejben már réges régen meg is csaltad a barátodat.
Döntsd el,hogy mi/ki kell neked. Ha valóban a mostani barátod mellett döntessz akkor fejezd ezt be amiket itt leírtál,mert itt áradozol tulajdonképp egy másik pasiról.
Ha meg mindenképp az exeddel akarsz lenni akkor meg ne szenvedjél és ne hül,ítsed a mostanit!
A kérdés kicsit nekem olyan: vonz valaki és telis-tele sok magyarázkodást keresel arra, hogy miért is. Ez értelmetlen. Na meg úgy képzelem el ezt a helyzetet, hogy arra készülsz fel mentálisan, hogyha véletlenül meg is történik a megcsalás, akkor el kezd felsorolni ezeket a magyarázkodásokat.
Pedig csak annyi lenne a dolgod, hogy végülis eldöntsd, hogy mit akarsz. Semmi abnormális nincs abban, hogy vonzódsz bármelyik pasihoz, innentől a kérdés értelmetlen, ez nem normalitás kérdése.
Ilyenkor mondom azt, hogy a hűség nem érzés, hanem döntés. Ha tudatosan úgy vagyok vele, hogy nem és kész, addig nem lehet baj. Amúgy attól, mert kapcsolatban vagyok, nem lehet cuki egy másik pasi? Erre az (általam gyűlölt) mondás illik, hogy hűséget fogadtam, nem vakságot. Ha valaki mindig is tetszett, nem fog megcsúnyulni csak azért, mert lett valakim. Nem érzem úgy, hogy hülyíteném, pont ő szokta mondani, hogy a szex az nem megcsalás szerinte, mert azt érzelem nélkül is lehet csinálni. Én sem szerelmes vagyok belé, csak jó pasinak tartom.
Megcsalás biztosan nem fog történni.
Arra lennék kíváncsi, hogy mások is vannak így ezzel a beteljesületlen dologgal? Ennek van valami magyarázata? Bár gondolom az is hozzájárul, hogy még tinikoromban sokszor éjszakáig beszélgettünk ki mit csinálna a másikkal meg ilyenek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!