Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy vonz egy olyan pasi, akivel anno nem nagyon történt semmi?
10 éve, azaz 14 éves korom óta kerülgettük egymást, akkor "jártunk" is pár hónapig (olyan 14 évesekre jellemző mentalitással, ő is annyi volt :D ) Aztán "szakítottunk", de következő nyárra ismét összegabalyodtunk, pár délutánt együtt töltöttünk, csókolóztunk stb. Következő nyárra összejöttem az első "igazi" barátommal, aki 24 éves volt én pedig 16. Sajnos a koromból fakadóan nem nagyon tudtam mindig komolyan venni a kapcsolatot, így a vége felé, azaz 2 év után elkezdtem vele újra találkozgatni. 1-2x találkoztunk csak, tél volt és én az ölében ültem egy sötét, elhagyatott volt telephelyen, mondhatni, tök romantikus volt... Szívesen gondolok vissza erre az esetre, pedig akkor sem szexeltünk, de ahogy visszaemlékszem, hogy állt a farka amíg csókolóztunk... Hmmm. Ekkor voltam 18 éves. Utána nem sokkal szakítottunk az első barátommal, és összejöttem a mostanival, akivel 5 éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Mondhatom, hogy nagyjából minden rendben... De amikor ez az első szerelmem, ha fogalmazhatok így, képet tölt fel magáról, vagy összefutunk az utcán elkezd hevesen verni a szívem és kipirulok, pedig nem vagyok már tini.
Előfordulhat, hogy azért mozgatja a fantáziám, soha nem teljesült be kettőnk között a szex?
Szerintem csak azért érzed ezt vele kapcsolatban,mert sosem történt meg.Valószínű ,hogy ha eddig sosem lett belőle normális kapcsolat,akkor ezután sem lesz.Ha nagyon akarta volna az a pasi már lépett volna.Gondolom sex nem lenne ellenére,de nem valószínű,hogy kapcsolat lenne ebből.
Abban hogy néha az ember hosszú kapcsolat mellett "elábrándozik"hogy esetleg mással milyen lenne...Még nem szakítóok szerintem.Amíg be nem teljesedik.
Mérlegelj,döntsd el mit akarsz.Ha nem akarod hogy tönkre menjen a kapcsolatod,zárd ki az agyadból a harmadikat.Mennifog...
12 évevagyok a párommal,évente van hogy2 évente keres meg írásban az exem.Persze elagyal rajta az ember,mi lett volna ha...Ilyenkor picit beszélgetek vele.De aztán rájövök,hogy miért is nem őt választottam annak idején.Az sem véletlen.Szóval pár napos üzenet aztán ennyi.Nem csinálok belőle nagy ügyet,mert nem akarok tőle semmit.
Szóval szerintem hosszú kapcsolatban ha közelít egy harmadik fél mindig van egy pillanat amikor döntessz hogy merre tovább.Kísértések mindig is voltak,és lesznek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!