Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés szerelmesnek lenni?
Figyelt kérdés
Még soha nem voltam szerelmes, így kíváncsi lennék, hogy mit érzel mikor szerelmes vagy... Mennyi idő után érezted ezt az érzést? Mikor érezted úgy, hogy szereted a párod? Mikor mondtad el neki?2018. aug. 3. 11:40
11/12 anonim válasza:
Ha 1 hónapja ismered, akkor kb úgy vagy vele mint én voltam. Elkezdtünk beszélgetni, bejelölt facen, aztán folytattuk ott a beszélgetést, ami abbamaradt és csak annyit éreztem, hogy nagyon szeretek vele beszélgetni, majd elhívott randizni többször is, akkor nagyon megszerettem vele lenni, majd fogalmam sincs mikor (kb 1-1,5 hónap után már azt vettem észre hogy teljesen beleszerettem és hogy nagyon fontos lett nekem.😄 De amúgy igen, leírhatatlan, azt érzed, hogy egyfolytában vele akarsz lenni, vele akarsz beszélni, azt akarod, hogy fogja a kezed, ha bármi problémád van hozzáfordulsz, hogy megnyugtasson, és teljesen megbízol benne. És elmondani ő mondta először olyan 1,5 hónap után hogy szeret, és akkor mondtam én is. (20L)
12/12 anonim válasza:
10-es:
Nincs csőlátásom, csak reálisan látom a dolgokat. Hidd el, jobban beleástam magam ebbe a témába, mint az átlag ember. Eleve az, hogy evolucios szemszögből nézem a férfi-nő kapcsolatokat.
De próbáld bizonyítani, hogy nincs igazam. Meglátjuk, sikerül-e.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!