Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből még lehet szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből még lehet szerelem?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi szeret, de nem szerelmes viszont nem tudja elképzelni az életét a nő nélkül akkor érdemes benne maradni a kapcsolatba vagy sem?

Annyit mondott talán egy kicsit az, de nem szeret ilyenekről beszélni és nem is tudja igazán megfogalmazni. Volt már szerelmes másba, tehát nem erről van szó. Olvastam már itt sok választ hasonló témában, félek ha jön a szerelem lecserél, hiába nem tudja most elképzelni az életét nélkülem. Nem akarok sérülni, én nagyon megszerettem. Még csak 5 hónapja vagyunk együtt.

32N, 35F

2018. júl. 17. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ezt nem értem. Ha nem érzi, hogy szerelmes, akkor miért nem tudja nélküled elképzelni? Ez nagyon ellentmondásos.

Egyébként elképzelhető, hogy majd kialakul. Habár 5 hónap alatt azért már lehet tudni, szerelmes-e, vagy sem. Nem lehet előre tudni. Adjatok ennek egy kis időt, de ha már plusz pár hónap múlva sem érzi, akkor már nem látok lehetőséget.

Amúgy a rózsaszín köd elmúlik, és az váltja fel jobb esetben, amit a párod érez, hogy nem tudod nélküle elképzelni. De még nem volt olyan kapcsolatom, amiben nem volt az elején mindent elsöprő szerelem, így nem tudom, milyen hosszútávon, ha ez kimarad.

2018. júl. 17. 08:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez lehet így is veszett ügy. Munka miatt Székesfehérvárra fog költözni, így távkapcsolat lesz egy ideig,amiben ha így sincs szerelem lehet nem sok értelme van belevágni. Sajnos gyerekkel én még nem költözhetek. :( Köszönöm a válaszod.
2018. júl. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!