Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találunk vissza egymáshoz?
Van egy fiú,akit 3éve ismerek,Ő most 19éves én 18. Nagyon sokat veszekszünk. A 3év alatt 2-3x találkoztunk.
Sajnos én nagyon hisztis vagyok,(bár Ő sem panaszkodhat) így szinte mindig össze kapunk, sokszor tiltjuk le egymást, tudom hogy gyerekes!! De mindig vissza találunk egymáshoz,mindig kibékülünk, megbeszéljük a dolgokat. Csak az a baj hogy amíg "minden jó" az kb 3napig tart, utánna megint össze veszünk.
Nagyon rosszul esik hogy szinte nem lehet vele találkozni,és nem tudom miért csinálja ezt.
Úgy érzem hogy valami össze köt minket,hogy még ennyi vita után is szóba áll velem.
Ti mit gondoltok?
Mindketten gyerekek vagytok még és betegesen ragaszkodtok valami érthetetlen módon a sz.arhoz. Ideje lenne felnőnöd és keresni olyan embert az életedbe, ak:
1) normális árod tudna lenni
2) tudtok is találkozni normálisan
3) nem úgy viselkedtek egymással mint valami 4 éves hisztiző kigyerekek
29n
3 év alatt háromszor találkoztatok? WHAT?
Nincs is köztetek semmi bakker. Tehát nem is találtok vissza egymáshoz.
Már 3hete nem beszéltünk ,és bocsánatot akarok tőle kérni
Sokat gondolkodtam ezen a 3héten..
Van értelme megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!