Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Jó ötlet? Szülőként belemennétek?

Figyelt kérdés

Új nagy házba költözünk. 5en. (anya, tesóim stb) Mindenkinek lenne saját szobája.

Két éve dolgozom és van egy párom már kicsit több mint egy éve.

Ő is dolgozik. Arra gondoltam hogy jó lenne ha hozzánk költözhetne.

Mindketten gyűjtjük a pénzt hogy előrébb lephessünk ezért albérletbe nem tudunk menni különben elfolyna mind.. A mai árak mellett.

De ha ott laknank előrébb is tudnánk lépni, persze a rezsibe adnánk bele.

Mit gondoltok erről?

2018. júl. 10. 08:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
Igazából meg a házasság előtt, az eljegyzés után szokás össze költözni hogy lássak működik e de ez ma már semmit nem jelent. Én laktam együtt a barátommal meg a családjával, semmi fölös feszko nem volt, az egyetlen dolog, hogy amikor nagy ritkán eljutottunk odáig hogy nagyon össze vesztünk, akkor sem uvoltozhettunk egymással, de igazából ez is jó dolog:D bár az ő szülei meg a teszi is extra jó fejek voltak és ok is szerettek meg én is imádtam őket, ráadásul tok természetesnek vettek hogy ott vagyok velük. Ha anyukad nem ilyen, akkor biztos lesznek bajok, de semmi olyan amit ne lehetne megoldani. Sok sikert:D
2018. júl. 12. 17:34
 12/12 anonim válasza:
Ja és igen, én szulokent belemennek, nyilván nem tizenhat éves kis szaeosokkal, de ha évek óta dolgoztak akkor gondolom idősebbek vagytok és vannak celjaitok
2018. júl. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!