Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti belemennétek így a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek így a kapcsolatba vagy mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki már egy ideje szerelmes belém, de nem közeledett egészen addig míg nekem volt kapcsolatom (ennek nemrég lett vége egészen más okból) én nem vagyok szerelmes belém, bár szerintem csak idő kérdése, mert amúgy nagyon vonzódom hozzá. Én épp azért arra gondoltam hogy elmegyünk randizni, kirándulni, ida-oda aztán majd idővel alakul. Ismerem a srácot kb 1 éve, munka miatt jóba voltunk eddig is. De jelenleg még egy komoly kapcsolatra nem állok készen. (Nem akarok mással találkozgatni csak vele) szerintetek így hülyeség?

Én24L ő26F

2018. máj. 23. 17:39
 1/5 A kérdező kommentje:

*belé

Bocsánat elírtam

2018. máj. 23. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugy latom nem tartanak sokaig a kapcsolataid. Meg piheno idore sincs szukseged egy szakitas utan.
2018. máj. 23. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne menj bele, ne hulyitsd szerencsetlen gyereket!
2018. máj. 23. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell összejönni az első hímnemű egyeddel, aki szembejön az utcán.
2018. máj. 23. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Te magad írtad hogy nem állsz készen egy kapcsolatra.

Ne menj bele. Majd ha meggyógyultal és teljes emberként tudsz belemenni akkor igen. Addig ne. Mert csak sérülés lesz a vége.

Szeritnem

24N

2018. máj. 24. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!