Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Jó ötlet? Szülőként belemennétek?

Figyelt kérdés

Új nagy házba költözünk. 5en. (anya, tesóim stb) Mindenkinek lenne saját szobája.

Két éve dolgozom és van egy párom már kicsit több mint egy éve.

Ő is dolgozik. Arra gondoltam hogy jó lenne ha hozzánk költözhetne.

Mindketten gyűjtjük a pénzt hogy előrébb lephessünk ezért albérletbe nem tudunk menni különben elfolyna mind.. A mai árak mellett.

De ha ott laknank előrébb is tudnánk lépni, persze a rezsibe adnánk bele.

Mit gondoltok erről?

2018. júl. 10. 08:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Illetve hogy vázoljam fel ezt anyának?
2018. júl. 10. 08:18
 2/12 anonim ***** válasza:
10%

A házasságkötés után van helye az együttélésnek. Ha egymással egészültök ki, akkor házasodjatok össze. Addig marad ez a megoldás.

41/F

2018. júl. 10. 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Összeköltözni a szülőkkel az esetek elsöprő többségében katasztrofális ötlet. Ha nem vagytok nagyon tudatosak, nagyon lazák és nincs konkrét tervetek arra, hogy hogyan kezeljétek a viszonyt a szülőkkel/szülővel, akkor ne menjetek bele. Csúnya vége lesz.
2018. júl. 10. 08:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ne...Szülőkkel együtt lakni sose jó.

Ráadásul úgy nem teljesedik ki a KÖZÖS életetek.

2018. júl. 10. 08:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen én is ettől tartok hogy ebből feszko lenne... :/
2018. júl. 10. 08:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal. Szülőkkel sose jó együtt lakni. Rengeteg konfliktust okoz. Tapasztalatból írom. Inkább gyűjtsetek még.
2018. júl. 10. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem laknék senki szüleivel. Hiába vagyok esetleg jóban velük, felnőttként annyira jóban a páromon kívül senkivel sem leszek, hogy egy házban lakjak velük.
2018. júl. 10. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Meg kell próbálni, addig úgy sem tudod milyen lenne, csak találgatni lehet...
2018. júl. 10. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmi jó nem sülne ki belőle, még ti sem vagytok régóta együtt, szüleid meg egy idegent kéne kerülgessenek. Pár hét után már zavaró lesz. Meg gondolom nem azért akartak nagyobb házat, hogy plusz egy embert kerülgethessenek.
2018. júl. 10. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:

A fiam nője gyakorlatilag ideköltözött mert sokkal többet volt itt mint otthon.

Mindenaposak voltam a konfliktusok. Legközelebb menjenek mshova lakni, inkább támogatom őket anyagilag de ne velem.

2018. júl. 10. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!