Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! A ti barátnőitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A ti barátnőitek csendben szerelmeskednek veletek?

Figyelt kérdés

Én sajnos képtelen vagyok a néma szexre, de ez nem jelenti azt, hogy üvöltve sikítozom, vagy ilyesmi. Egyszerűen csak élvezem, és ettől néha kicsit hangosabban sóhajtok a kelleténél, ilyesmi. Azt vettem észre, hogy a mostani párom ezen jól "szórakozik", mert ha ránézek szex közben, mindig vigyorog. Ő egyáltalán nem ilyen szenvedélyes, inkább néma robot típus, sose látszik semmi vágy, se gyönyör, se semmi az arcán, meg se nyekken soha. Miért csinálja ezt?

Emiatt lassan már tiszta gátlás leszek, mert nem akarom, hogy bárki kiröhögjön ezért. :/ Ő azt mondja, csak az az oka, hogy attól tart, hogy kihallatszik az egész.. De ha a világ végén csináljuk is ilyen.

(Priviket nem kérek, köszi!)

2018. jún. 24. 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az izgató ha a nő hanggal is kifejezi hogy élvezi a dolgot. Az meg hogy ki hallja pont letojnám.. pedig én is halk típus vagyok. 28/F
2018. jún. 24. 17:36
 2/13 A kérdező kommentje:
De miért vigyorog ennyire közben?
2018. jún. 24. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy azért vigyorog, mert örül, hogy ennyire élvezed?

Az én párom akkor mosolyog, ha örül, hogy mennyire élvezem azt, amit épp csinál.

2018. jún. 24. 17:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem zökkent ki a vigyorgással?
2018. jún. 24. 17:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Ő is ezt mondja, hogy csak boldog.. De ha én élvezem a szexet, mert jó, akkor szenvedélyes leszek, nem vigyori. Vigyorogni akkor szoktam, ha valami nevetséges. Nem?
2018. jún. 24. 17:48
 6/13 A kérdező kommentje:
4: De, emiatt már inkább csukott szemmel szexelek. :/
2018. jún. 24. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kulturált mértékig ez teljesen jó és kellemes is. Amikor már valaki úgy sikoltozik, hogy a szomszédok is hallják, az gáz.
2018. jún. 24. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Én barátnőm is nyög néha, szerintem szexi.
2018. jún. 24. 18:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Dettó oylan mintha rólam írnál. Pont ilyen vagyok mint a párod. Ha te élvezed az két módon tudod kifejezni: csurom lucskos a puncid, vagy hanggal. Ha én élvezem akkor érzi a párom hogy kőkemény vagyok, majd szét robban. Egy férfinak ennél jobban nem kell kifejezni.

Én is vigyorgok mint egy fakutya ha látom hogy a párom nagyon élvezi és boldog vagyok. Akkor is ugyanúgy vigyorgok rá amikor a végén csak fekszik a hátán és megmozdulni sem bír.

Volr csajom aki annyira hangos volt hogy mindig kéznél volt egy tollpárna, amikor orgazmusa volt a szájára tasztotta és beleordított, mert nem bírta megállni üvöltés nélkül az orgazmust.

2018. jún. 24. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó, nem értek veled egyet. Én azt szeretném, ha a férfi aki velem van, ne mindig csak azt élvezze, hogy én hogy élvezem vele a szexet, kvázi ő milyen jó az ágyban, hanem igenis jól esne néha, ha én is kapnék néha visszajelzést arról, hogy neki is jó velem, ő is élvezi a testem, meg a szexet. Nincs lelombozóbb szerintem annál, amikor egy pasi saját magától van elájulva az ágyban, mikor én is ott vagyok.
2018. jún. 24. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!