Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le lehet úgy élni egy életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet úgy élni egy életet, hogy az ember mást szeret?

Figyelt kérdés
Született egy gyermekem egy olyan férfitól akit élem pàrjának gondoltam. Mindent vele képzeltem el de nem voltunk neki elég fontosak. Azóta lett egy párom aki ugyan így érez irántam mint én a gyermekem apja iránt. Semmi okom a panaszra szereti és teljes mértékben elfogadja a kisfiam is. Nem az a tervem, hogy felrúgok mindent csak kiváncsi lennék, hogy volt e már valaki ilyen helyzetben és lehet e bírni.
2018. jún. 17. 07:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem! Hanem arra voltam kiváncsi, hogy ha volt valaki ilyen helyzetben akkor mikor jutott túl rajta vagy, hogy egyáltalán változott e vmi az idő múlásával. Nem könnyű ez a helyzet de ezzel biztosan tisztában vagy. Mutass egy embert is aki tökéletes! A gyermekemnek pedig soha nem fogok mást mondani mint ami történt vagy történik. Könnyű jónak tűnni egy olyan életben ahol minden a legjobban alakul. Apa+Anya+gyerek/ek. De ez most így egy olyan helyzet amit soha nem akartam.
2018. jún. 17. 11:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Megmondom a forgatókönyvet: addig fogsz így szenvedni, amíg újra szerelmes nem leszel viszonzottan. Akkor pedig elhajítod majd ezt a pasit. Én is így tettem, igaz, nem volt gyerekem. Annak a srácnak hiába mondtam, hogy nem szeretem, nem érdekelte. Úgyhogy meg is érdemelte, az az igazság. Komolyan azt gondolta, hogy benne maradok egy olyan kapcsolatban, amiben egy percig sem voltam boldog? Ez a pasi kihasználja a kiszolgáltatottságodat, mivel van egy gyerekedm le akar kötelezni, azt hiszi, majd így maga mellé láncol. Vagy te kellesz neki, vagy a lakásod, tök mindegy, kölcsönösen kihasználjátok egymást.

Egyetlen másodpercig se fogsz gondolkozni, ha újra kölcsönösen szerelmes leszel.

2018. jún. 17. 11:52
 13/14 Bence_ ***** válasza:

Ha könnyű lenne akkor sokan élnének jó kapcsolatban.

Ez az egész rajtad múlik.

Döntsd el mi fontos neked a kényelem vagy hajlandó vagy munkát tenni abba, hogy keresel egy olyan pasit akivel ez kölcsönösen fenn áll.

2018. jún. 17. 13:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Rengetegen voltak és vannak így, szóval le lehet. Inspirációért ajánlom Puskintól az Anyegint, vagy az Üvöltő szeleket. Hogy valami boldog végűt is ajánljak nézd meg a Szelíd szerelmet. Még az is lehet, hogy megszereted a mostani férfit.
2018. jún. 17. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!