Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy két ember tényleg le él egy életet megcsalás nélkül?
tapasztalni fogod, hogy igen, van ilyen.
esetleg volt ilyen,az őskorban,lassan 2018 ne nagyszüleitekről vegyetek példát önnálló emberek vagytok
Tudjatok mit tapasztalok?
Van ket ember meg a kezdeti kod. Minden szep es jo , jonnek a gondok. Itt a pont , hogy szepen kezdenek agyalni : ez mar nem olyan , nincs szerelem , ez se jo /az se jo. Eltelt ket ev es jon a vege. Vagy jon a megcsalas es ugy a veg. Vagy epp vege nincs , de van egy hosszantarto boldogtalan kapcsolatod.
Ha megis vege van , akkor kicsit szenvedsz, majd jon egy uj szemely ,vele az uj kod es minden indul elorol.
(Egyebkent nem vagyok ilyen pesszimista ,de ket napja valamiert tiszta stresszben vagyok :D )
Szingliként is képes vagyok rá, hogy ne cuppanjak az első hímtagra. Meg a másodikra sem. Ha kapcsolatban lennék, még lenne is egy állandó, amivel bármikor szórakozhatok.:D Ha meg nekem lelkileg nem kielégítő a kapcsolat, nem másnál szoktam vigasztalódni, hanem begubózok és szakítok. Nem vagyok ez a más karjaiba rohanó emberke, lehet, hogy ez ritkaság, de hogy őszinte legyek, semmit sem tud nyújtani nekem egy idegen ember ilyen szempontból, a barátaimmal nem szoktam kikezdeni, egyszerre úgy igazán egy emberhez tudok csak, ami eléggé megnehezíti, hogy bárkibe beleszeressek, ha van párom. Ha meg meglazul a kötelék, nincs kedvem az egész kaocsolathoz. Előbb rúgom fel az egészet, minthogy megcsaljak bárkit. :D De előtte azért megpróbálom helyretenni bármi áron.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!