Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember szerelmes hogy képes megcsalni a szerelmét?
Kicsit homályos ez nekem. Amikor valaki szerelmes elvileg csak rá tud gondolni, folyton Ő jár a fejében, Őt látja a legszebbnek, Őt szereti a legjobban, mindig csak vele akar lenni..
És amikor meg megcsalja az ember akkor mondja, hogy " Csak téged szeretlek, csak te kellesz nekem..."
Akkor még sem igazán szerelmes ilyenkor az ember?
Onnan hogy csak mondja, vagy elcsábítja más idióta, vagy még most nem jut eszembe más de szerintem biztos van még =D
Írj privátba
Üdvözlettel
Legly
aki félredug, az csak mondja, hogy szerelmes - de nem az. még ha esetleg így is gondolja sem az.
aki szerelmes TISZTELI is a másikat - és nem vállalja még a kockázatát sem a megcsalás és lebukás által okozott fájdalomnak, kapcsolat végének.
Hát, így.
Normális ember nem szerelmes a kapcsolatán kívül, úgyhogy irreleváns, idióta a viszontkérdés.
Amúgy a szex és a szerelem nem jár feltétlenül együtt, a férfiaknak különösen nem. De ez nem a szerelmen múlik: az kúr félre, aki nem tiszteli a párját. Az, hogy szereti, önmagában még nem fogja megakadályozni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!