Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha az ember szerelmes hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az ember szerelmes hogy képes megcsalni a szerelmét?

Figyelt kérdés

Kicsit homályos ez nekem. Amikor valaki szerelmes elvileg csak rá tud gondolni, folyton Ő jár a fejében, Őt látja a legszebbnek, Őt szereti a legjobban, mindig csak vele akar lenni..

És amikor meg megcsalja az ember akkor mondja, hogy " Csak téged szeretlek, csak te kellesz nekem..."

Akkor még sem igazán szerelmes ilyenkor az ember?

2012. aug. 9. 15:22
1 2 3
 11/22 okoska31 ***** válasza:
63%

utolsó: csak szimplán gyáva vagy, hogy nem mersz dönteni, és a biztonságosnak hitt mellett maradsz.

vállald az egyedüllét kockázatát, vagy építsd le a szeretőt.

Azért ilyen esetben csúnya lenne kijelenteni, hogy mind a kettőt szereted - akivel együtt élsz már rég nem szerelemből élsz együtt, ha képes voltál másfelé tekingetni.

Nem az a normális, hogy az embernek szeretője van! Hello. A monogám kapcsolat a normális, bármilyen furcsának is tűnik ebben az egyre inkább eltorzuló, dekadens világban.

2012. aug. 9. 15:37
 12/22 tetro ***** válasza:
49%
A szerelem egy elvont igazából nem definiálható fogalom. Ez a kis szerelmes meg ki nem kérdéseket teljesen értelmetlenné is teszi. A szexuális vágy viszont elég egyértelmű dolog. A kettő között nem látni a különbséget csak szándékos romantikus szenvelgés...
2012. aug. 9. 15:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

okoska: nem szerető, pont ez a lényeg

"Normális ember nem szerelmes a kapcsolatán kívül, úgyhogy irreleváns, idióta a viszontkérdés"

Akkor elég sok idióta él ebben az országban, vagy tényleg mindenki olyan szent?

2012. aug. 9. 15:39
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

"Nem az a normális, hogy az embernek szeretője van! Hello. A monogám kapcsolat a normális, bármilyen furcsának is tűnik ebben az egyre inkább eltorzuló, dekadens világban."

Ez nem igaz. Az arab világ elég régóta jól megvan a több feleséggel. Pontosan arról van szó, hogy valószínüleg a monogámia az, ami abnormális, és gyakorlatilag csak a társadalom működése szempontjából van eröltetve.

2012. aug. 9. 15:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak az araboknál a nő kb egy szolga szintjén van, nem emberi lényként kezelik, hanem tulajdonként. A házasság sem olyan, mint nálunk, tehát rossz a példa. Egy teljes értékű emberi lénnyel ezt nem lehet megcsinálni egyik oldalról sem. Az, hogy sokak annyira igénytelenné váltak, hogy csak a dugás a fontos, a körülmények tökmindegyek, nem azt jelenti, hogy a szerelem egy rossz, felesleges vagy akadályozó dolog lenne. Aki megcsalja a párját az abszolút biztos, hogy nem szereti. Kész. Nincs ezen mit vitázni. Csak ugye gyarlóságot beismerni már nem dívik, hazudjunk, csűrjünk, csavarjunk, hogy úgy is jól járjunk, hogy nem érdemeljük meg.

"Akkor elég sok idióta él ebben az országban,"

Welcome to Macaristan!

2012. aug. 9. 15:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerelmes, az tuti nem csalja meg a szerelmét. Viszont ha már elmúlt a szerelem, akkor sok párnál megesik ez a "kis malőr".
2012. aug. 9. 16:01
 17/22 anonim válasza:
50%
Szerintem pasiknál teljesen máshogy működnek a dolgok...szerethetnek valakit,de tudjuk,h mi vezeti őket és az nem az eszük (bocs fiúk) Szóval,persze a pasik is tudnak hűségesek lenni...de ahhoz az kell szerintem h igazán szerelmesek legyenek a párjukba...és azt szerintem nem könnyű elérni...
2012. aug. 9. 16:30
 18/22 anonim ***** válasza:
40%

Akkor ezek szerint mégis szerethet a volt pasim? Az elején tuti így volt, láttam rajta, más is látta rajta, hogy megváltozott, sokkal szelídebb lett. Mondta is, hogy szeret, éreztem is, hogy így van... Mégis megdugott egy másik csajt a nagy buli hevében.

Sajnálom, hogy némelyik pasit a farka irányítja, nem a szíve. :/

2012. aug. 9. 16:33
 19/22 anonim válasza:
0%
Szerintem igen,szerethet ettől függetlenül,főleg ha még mindig azt érzed,h szeret téged...ők könnyebben szexelnek valakivel érzelem nélkül,mint mi.Igen,mert nem a szívük irányítja őket :S És nem tudom,ilyenkor mindenkinek más a véleménye...valaki szakít valaki megbocsájt.De ha megbocsátasz,törekedj arra,h ne akarjon mást még egy percre sem...valahogy el kell érni,h még jobban szeressen :)
2012. aug. 9. 16:38
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Tudod ez olyan dolog,hogy az emberek keresik az igazit, párról párra, nem biztos,hogy az első adódó partnere, párja lesz a végső nagy szerelem, lehet ,hogy a negyedik, vagy sokadik. Azt lehet érezni,hogy csak te érdekled, vagy már kihunyt az a tűz ami az elején volt. Ilyenkor nincs mit vergődni, hiába szereted, ha ő már nem annyira érdeklődik, akkor csak rabszolgáztatod, magadhoz láncolod, és ha hálából marad csak veled, akkor az régen rossz, közben meg vágyna valami többre másra. El kell tudni engedni. Ha félremegy, az azt jelenti, hogy vagy nem elég amit az aktuális partnertől kap, vagy csak kipróbált, és nem az vagy ,aki az ő elképzelése, és valahol máshol, egy másik helyen épp betoppant az a másik személy, akiért ismét megdobban a szíve.Ilyenkor mennek félre az emberek. Nyilván a megcsalás is olyan, hogy két esélyes. Ha az ujabb hódító nem jött be neki, akkor marad veled, ha bejött neki, jobb nálad, akkor megy a boldogság irányába. Ennyi. A párok gyakran szétmennek, másokkal összejönnek. Így mennek ezek a dolgok. Egy szimpla párkapcsolatot nem szabad túl komolyan venni, főleg féltékenységi szintíg, mert ha a tulajdonodnak tekinted a párodat, nem partnernek, akkor csak szenvedni fog úgyis melletted.
2012. aug. 13. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!