Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember szerelmes hogy képes megcsalni a szerelmét?
Kicsit homályos ez nekem. Amikor valaki szerelmes elvileg csak rá tud gondolni, folyton Ő jár a fejében, Őt látja a legszebbnek, Őt szereti a legjobban, mindig csak vele akar lenni..
És amikor meg megcsalja az ember akkor mondja, hogy " Csak téged szeretlek, csak te kellesz nekem..."
Akkor még sem igazán szerelmes ilyenkor az ember?
utolsó: csak szimplán gyáva vagy, hogy nem mersz dönteni, és a biztonságosnak hitt mellett maradsz.
vállald az egyedüllét kockázatát, vagy építsd le a szeretőt.
Azért ilyen esetben csúnya lenne kijelenteni, hogy mind a kettőt szereted - akivel együtt élsz már rég nem szerelemből élsz együtt, ha képes voltál másfelé tekingetni.
Nem az a normális, hogy az embernek szeretője van! Hello. A monogám kapcsolat a normális, bármilyen furcsának is tűnik ebben az egyre inkább eltorzuló, dekadens világban.
okoska: nem szerető, pont ez a lényeg
"Normális ember nem szerelmes a kapcsolatán kívül, úgyhogy irreleváns, idióta a viszontkérdés"
Akkor elég sok idióta él ebben az országban, vagy tényleg mindenki olyan szent?
"Nem az a normális, hogy az embernek szeretője van! Hello. A monogám kapcsolat a normális, bármilyen furcsának is tűnik ebben az egyre inkább eltorzuló, dekadens világban."
Ez nem igaz. Az arab világ elég régóta jól megvan a több feleséggel. Pontosan arról van szó, hogy valószínüleg a monogámia az, ami abnormális, és gyakorlatilag csak a társadalom működése szempontjából van eröltetve.
Ja, csak az araboknál a nő kb egy szolga szintjén van, nem emberi lényként kezelik, hanem tulajdonként. A házasság sem olyan, mint nálunk, tehát rossz a példa. Egy teljes értékű emberi lénnyel ezt nem lehet megcsinálni egyik oldalról sem. Az, hogy sokak annyira igénytelenné váltak, hogy csak a dugás a fontos, a körülmények tökmindegyek, nem azt jelenti, hogy a szerelem egy rossz, felesleges vagy akadályozó dolog lenne. Aki megcsalja a párját az abszolút biztos, hogy nem szereti. Kész. Nincs ezen mit vitázni. Csak ugye gyarlóságot beismerni már nem dívik, hazudjunk, csűrjünk, csavarjunk, hogy úgy is jól járjunk, hogy nem érdemeljük meg.
"Akkor elég sok idióta él ebben az országban,"
Welcome to Macaristan!
Akkor ezek szerint mégis szerethet a volt pasim? Az elején tuti így volt, láttam rajta, más is látta rajta, hogy megváltozott, sokkal szelídebb lett. Mondta is, hogy szeret, éreztem is, hogy így van... Mégis megdugott egy másik csajt a nagy buli hevében.
Sajnálom, hogy némelyik pasit a farka irányítja, nem a szíve. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!