Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le lehet úgy élni egy életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet úgy élni egy életet, hogy az ember mást szeret?

Figyelt kérdés
Született egy gyermekem egy olyan férfitól akit élem pàrjának gondoltam. Mindent vele képzeltem el de nem voltunk neki elég fontosak. Azóta lett egy párom aki ugyan így érez irántam mint én a gyermekem apja iránt. Semmi okom a panaszra szereti és teljes mértékben elfogadja a kisfiam is. Nem az a tervem, hogy felrúgok mindent csak kiváncsi lennék, hogy volt e már valaki ilyen helyzetben és lehet e bírni.
2018. jún. 17. 07:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%

Nekem gyermekem van a férjemtől, akit imádtam. De ő más hőfokon ég, mint én. Sohasem tudta igazán viszonozni, kimutatni. 10 éve élek langyosvízben. Tavaly megismertem valakit, aki életem szerelme lett. Röpke kapcsolatunkban többet adott, mint a férjem 10 év alatt.

De vége lett a kapcsolatnak, maradok a férjemmel úgy, hogy Őt szeretem.

Megőrülök, szenvedek. Lehet így élni, de pokol.

2018. jún. 17. 07:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs okod panaszra akkor szerintem ne rúgd fel. Egyébként azt kell mérlegelni, hogy egyedül jobb lesz-e, jobb lesz-e a gyereknek és hogy el tudod-e tartani magad?
2018. jún. 17. 07:43
 3/14 anonim ***** válasza:
61%

Hogy tudsz a tükörbe nézni, hogy minden egyes nap hazudsz a párodnak?

Gondolom azt hiszi, hogy szereted, de nem. Becsapod a másikat, és ha van lelkiismereted, akkor be fogod látni, hogy jobb őt elengedni, hogy megadd számára azt a lehetőséget, hogy egy olyan nővel legyen együtt, aki viszont szereti.

Te pedig jó lenne, ha lezárnád a múltat, elengednéd az exet, mert így soha nem leszel teljesen boldog. A gyereked pedig meg fogja érezni, hogy veled valami probléma van.

2018. jún. 17. 07:54
 4/14 Bence_ ***** válasza:
73%

Így élni rossz.

Gond az, hogy a gyerek azt fogja hinni ez a normális. Szeretnéd, hogy ő is így éljen?

Normális igény, hogy fontos a szenvedély.

Igen ezek a pasik jó emberek de neked, nektek másra van szükségetek.

2018. jún. 17. 08:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Használd a fejed! Futhatsz egy életen át a szíved után, de mit nyersz vele? Pár xar kapcsolatot, meg 3 gyereket 3 apától. Boldog leszel? Nem.

Adj időt ennek a férfinak, minél több minőségi időt tölts vele együtt, és még fogod szeretni. Másképp, mint az exed, de az egyáltalán nem baj. Tudatosan törekedj arra, hogy boldoggá tedd. Minél több energiát fektetsz a kapcsolatba, annál jobban ragaszkodsz a férfihoz.

Lépj túl az exeden, zárd le magadban. Akár úgy, hogy írsz neki egy levelet, amiben minden érzésed leírod, a jót és rosszat, és hogy mit tanultàl a kapcsolatból, hol romlott el, min kell változtatni. Aztán égesd el, és gondolj arra, hogy ezzel lezártad, elengedted a füsttel.

2018. jún. 17. 08:58
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb nő és férfi így él. A szerelem a legritkább esetben kölcsönös.
2018. jún. 17. 09:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Eszemben sincs felrúgni de ezt írtam is. Főleg, hogy sorra szüljek gyerekeket különböző férfiaknak. (Köszönöm a feltételezést) Nem minden a vágy és a szerelem. Ha a párom iránt nem éreznék semmit nem tudnám közel engedni magamhoz. Nem vagyok az a hazudós fajta és tudok kultúráltan élni a helyzettel. Arra lettem volna kiváncsi, hogy csak én vagyok ilyen hadirokkant a témában vagy másnak is nehéz volt ezt feldolgozni.
2018. jún. 17. 10:32
 8/14 anonim ***** válasza:
23%

" Nem vagyok az a hazudós fajta"

Oké, mesélj még! Párod tudja, hogy az exedbe vagy még mindig szerelmes és belé meg nem?

Ha nem tudja, akkor ergó, hazudsz neki.

2018. jún. 17. 11:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen tisztában van mindennel. De nem arra voltam kiváncsi, h ki tud tökösebben beszólni nekem. Mivel azt gondolom ebben a világban nem egy nem létező dologgal kapcsolatban tettem fel a kérdést. Ha te sikeresen túljutottál már egy ilyen helyzeten akkor kérlek MESTER TANÍTS!!!!
2018. jún. 17. 11:13
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha a párod mindennel tisztában van, és elfogadja ezt a helyzetet, akkor nem tudom, hogy mi a kérdésed.

Te választottad ezt a helyzetet, akkor nyilván tisztában voltál azzal is, hogy így akarsz élni, és hogy ez mivel jár és hogy számodra teljesen oké, hogy egy olyan férfival vagy, akiben nem vagy szerelmes, miközben az exed után epekedsz.

Teljesen felesleges már véleményét kikérni.

Ja, csak még valami, nem vagy valami jó szülő, ha képes vagy így felnevelni egy gyereket. De remélem nem azt fogod neki tanítani, hogy így éljen, mint te.

2018. jún. 17. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!