Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember hány éves korában képes megtalálni azt, akivel
le fogja élni az életét?
Általában soha, a házasságok több mint fele ugyanis válással végződik.
2017. aug. 24. 13:35
teljesen változó...találkoztam olyannal, aki 40 is elmúlt, mire megtalálta, de ismerek olyanokat is, akik 14 éves koruk óta együtt vannak :)
2017. aug. 24. 13:38
Soha.
Látható, hogy sem égigérő szerelem, sem gyerek, sem közösfedé miatt nem maradnak együtt párok, szóval lutri az egész.
2017. aug. 24. 13:38
Már megint egy buta kérdés, ami valamiféle számszerűségre megy. Van aki csak 45 éves korában elég érett hozzá. Én már 18 évesen is az voltam.
2017. aug. 24. 13:49
#1 A másik fele meg halállal.
Egyébként csak a halál biztos, tehát megjósolni nem tudod, hogy együtt maradtok-e vagy sem. 18-20 évesen viszont már simán lehetséges, hogy sikerül kialakítanod egy olyan kapcsolatot, ami egy életre szól.
21/L
2017. aug. 24. 13:53
4# varjuk ki a veget :) Hulye kerdes, gyakorlatilag az ember eleg sok partnerevel kepes lenne leelni az eletet de fiatalon ott van rengeteg mas lehetoseg, es a veszekedes nehezsegek miatt szakitas aztan ujabb kapcsolat ami jobbnak igerkezik es igy tovabb. Mas meg biztonsagi jatekos es hacsak nem jon a herceg feher lovon nem fogja elhagyni a megfelelo tarsat meg ha lenne aki jobban is illene hozza.
2017. aug. 24. 13:55
na,újabb örökké tartó szerelemben bizó luzer
2017. aug. 24. 14:12
Nem lúzer, csak tapasztalatlan, fiatalon még hisz az ilyesmiben az ember.
2017. aug. 24. 14:22
és mivan ha fiatal?nemtud szétnézni a világba?2017 van
2017. aug. 24. 14:25
Aki úgy áll a dolgokhoz hogy nincs örökké tartó szerelem, meg úgy is válás lesz a vége az meg is érdemli, úgy is fog járni. Hagyjuk már hagy legyenek még pozitív gondolkodású emberek és nemcsak besavanyodott arcú szerencsétlenek.
2017. aug. 24. 14:30
Kapcsolódó kérdések: