Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ember hány éves korában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember hány éves korában képes megtalálni azt, akivel le fogja élni az életét?

Figyelt kérdés
Én minden szerelmemnél azt éreztem, hogy ez egy életre szól. Aztán mégis szétmentünk. Persze betudható a tapasztalatlanságnak, de mikor jön el az a pont, amikor az ember tapasztalt annyit, hogy tudhatja, hogy most tényleg így lesz?
2017. aug. 24. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Általában soha, a házasságok több mint fele ugyanis válással végződik.
2017. aug. 24. 13:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
teljesen változó...találkoztam olyannal, aki 40 is elmúlt, mire megtalálta, de ismerek olyanokat is, akik 14 éves koruk óta együtt vannak :)
2017. aug. 24. 13:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha.

Látható, hogy sem égigérő szerelem, sem gyerek, sem közösfedé miatt nem maradnak együtt párok, szóval lutri az egész.

2017. aug. 24. 13:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Már megint egy buta kérdés, ami valamiféle számszerűségre megy. Van aki csak 45 éves korában elég érett hozzá. Én már 18 évesen is az voltam.
2017. aug. 24. 13:49
 5/16 anonim ***** válasza:

#1 A másik fele meg halállal.

Egyébként csak a halál biztos, tehát megjósolni nem tudod, hogy együtt maradtok-e vagy sem. 18-20 évesen viszont már simán lehetséges, hogy sikerül kialakítanod egy olyan kapcsolatot, ami egy életre szól.

21/L

2017. aug. 24. 13:53
 6/16 anonim ***** válasza:
4# varjuk ki a veget :) Hulye kerdes, gyakorlatilag az ember eleg sok partnerevel kepes lenne leelni az eletet de fiatalon ott van rengeteg mas lehetoseg, es a veszekedes nehezsegek miatt szakitas aztan ujabb kapcsolat ami jobbnak igerkezik es igy tovabb. Mas meg biztonsagi jatekos es hacsak nem jon a herceg feher lovon nem fogja elhagyni a megfelelo tarsat meg ha lenne aki jobban is illene hozza.
2017. aug. 24. 13:55
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
na,újabb örökké tartó szerelemben bizó luzer
2017. aug. 24. 14:12
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem lúzer, csak tapasztalatlan, fiatalon még hisz az ilyesmiben az ember.
2017. aug. 24. 14:22
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
és mivan ha fiatal?nemtud szétnézni a világba?2017 van
2017. aug. 24. 14:25
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Aki úgy áll a dolgokhoz hogy nincs örökké tartó szerelem, meg úgy is válás lesz a vége az meg is érdemli, úgy is fog járni. Hagyjuk már hagy legyenek még pozitív gondolkodású emberek és nemcsak besavanyodott arcú szerencsétlenek.
2017. aug. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.