Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember hány éves korában képes megtalálni azt, akivel le fogja élni az életét?
Tapasztalatom szerint nem a kor számít, hanem a megismerkedés mikéntje - ha csak egy bulin összefuttok, és egy erőltetett kapcsolaton dolgoztok, az valószínűleg hamar véget ér.
Ha barátságból alakul ki (mert egy osztályba jártatok, vagy egy helyen dolgoztatok huzamosabb ideig), az mindig erősebb, mert még a kapcsolat előtt megismered a másik hibáit, és már úgy szereted.
Pl. volt egy barátnőm, aki mindent ellopott (úgy hobbiból), és mivel évek óta ismertem, tudtam, hogy egy kedves és aranyos lány, egyáltalán nem zavart, és maximálisan megbíztam benne.
Az is igaz, hogy jó helyen teszem fel a kérdést, ahol a válaszadók 80%-a nőt csak a monitoron látott, nemhogy kapcsolata legyen. :D Ennyit arról, hogy ki a lúzer. Tisztelet a kivételnek.
Köszönöm a normális hozzászólásokat. Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata ezzel kapcsolatban. Szerintem szomorú, ha valaki fiatalon nem tud hinni abban, hogy létezhet ilyen és ennyire negatívan éli le az életét. Csak tenni kell érte és nem besavanyodni, ha kudarc ér.
Ez azért nem egy tényezőtől függ.
Személyiség, megfelelő körülmények és távolság, és igen, bizonyos tekintetben azért a kor is befolyásoló tényező.
Mert idővel előjöhetnek problémák, ráadásul tízen éves kortól számítva jön más életszakasz, felnőtté válás, változunk. És ha ez nem egy ütemben történik, akkor ott nagy eséllyel vége lesz.
Ezért nehéz önmagában kort mondani, mert nem ezen múlik, hanem több más tényezőn együtt.
Simán van, aki pl 14 évesen ismerkedett meg azzal, akivel le tudja élni az életét ( barátnőm, aki már a 3. gyerekét szülte most pl, pedig 30 alatt van 1-2 évvel még).
Míg más olyan típus is lehet ( és emberi természet ez, semmi több), hogy hiába van ott elsőre olyan ember, akivel el tudod élni az életed, nem tudod, hogy mennyire is értékes, mert nincs viszonyítási alapod, akármi.
Olvastam már itt is olyan választ, hogy ha annak idején ilyen éretten gondolkozott volna, mint most - és most a 3. feleségénél van jelenleg-, akkor az első feleségével élne együtt. Nem azért, mert az volta nagy ő, csak most már másképp kezelte volna a problémákat, mint akkor.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!