Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető olyan hogy olyan csúnya egy ember hogy csak a külseje miatt nem fogja sose megtalálni a párját vagy ilyenkor mindig kell lennie benső hibának is?
Szerintem nincs olyan, hogy bárki a külseje miatt ne találhatna párt magának.
Most nagyon le leszek pontozva, de azért leírom: úgy gondolom, hogy ami a külsőt illeti, vannak szintek. Vannak azok az emberek, akiket nagyon sokan látnak szépnek, helyesnek. Vannak az átlagosak, és vannak azok, akikkel nem bánt olyan bőkezűen az élet a külső terén.
Szerintem ha valaki soha, egyetlen egy párt nem talál magának, akkor azért azért van, mert nem a saját szintjén lévő nőket/férfiakat keresné, hanem a felette lévőket.
Nem tudom szebben leírni
Ez csak kicsit tér el az "amennyid van annyit érsz" féle Lézerjani dumától. Csak itt "annyit érsz ahogy kinézel".
Van egy haverom.
Tulajdonképpen nem egy jó pasi, kicsit testes, az alsó frontfogait mintha a szél hordta volna a szájába. A bal szemhéja kicsit petyhüdt, és gyakran tikkel. Ahogy ő mondja: minden csajra automatikusan kacsint . :D
Jól pörög a nyelve, beszéd közben is.
Olyan dumája van, hogy egy apácáról is ledumálná a bugyit.
Mondjuk ő nem is nyavalyog...
Csak a tárcájában lapuló barátokat felejted ki a beszámolóból :P Deák Feri és Pista király klónserege.
Villanyszerelő-segéd. Ja, felvetI a pénz a szakmát.
csóró kollégistaként ismertem meg.
De ugye, mint mondtam, nem nyavalyog.
kéne a francnak egy nyaf-nyaf pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!