Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális ez? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez? Hogyan kezeljem ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
Májusba jöttünk össze a párommal, nagyon boldogok vagyunk, föleg most, hogy kiderült terhes vagyok. Nagyon várjuk a babát, mert a párom úgy érzi, neki már nagyon itt volt az ideje a babának, 30 éves. Viszont nagyon sokan megszólták, hogy nem volt-e túl korai, még jóformán együtt sem élünk, semennyire nem ismerjük egymást. Mindketten szülöknél élünk, lassan elkezdünk építkezni is. Szerintem egy baba nem attól függ, hogy mióta ismerem a másikat, hanem mennyire vagyok boldog a masik mellett. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy reagáljam le ezeket a rossz indulatú megjegyzéseket? Lehet valami igazság alapja amit mások mondanak? 23/L
2018. jún. 15. 11:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy a kérdező felelőtlen volt egyértelmű, de úgy tűnik, ő csak egy buta kislány. De mit mondhatunk arról a 30 éves felnőtt férfiről aki nem tud odafigyelni arra, hogy ne csináljon fel egy nőt a kapcsolat elején? Remélem, nem az a célja, hogy egy buta fiatal lány szüljön neki aztán valami jó kis bántalmazó kapcsolatban magához kösse, azok is mindig ilyen rózsásan indulnak, aztán a vége olyan lesz amilyen...

nekem rohadt gyanús, ha egy férfi már a kapcsolat legelején magához akarja kötni a nőt. Arról nem is beszélve, hogy másfél hónapja vannak együtt, én ilyenkor szoktam belemenni az első szexbe, a kérdező meg már teherbe is esett.....

2018. jún. 15. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!