Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez? Hogyan kezeljem ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket?
“Szerintem egy baba nem attól függ, hogy mióta ismerem a másikat, hanem mennyire vagyok boldog a masik mellett”
:DDDDDDDDD Szegeny gyerek
Ilyenkor mindig reménykedek, hogy csak egy újabb kamu kérdés.
Hivatalosan is vakáció van. Juppiii!
Mosolyogva megmondod, hogy egyedül is boldogan vállalod, fel tudod nevelni a pasid és a szüleid támogatása nélkül. Felnőtt, önálló nő vagy, aki tudja, mit vállalt.
🤣
Nagyon nagyon remélem, hogy kamu.
Ha nem, akkor előre sajnálom a gyereket, mert vagy el lesz vetetve, vagy apa nélkül nő fel, vagy két agy nélküli szülővel, egyik se annyira biztató lehetőség.
Hajjaj. Tulajdonképpen ahogy összejöttetek ment a szex és még a baba is becsuszott.. Közel egy hónap alatt.. Azért ez erős és felelőtlen dolog nagyon.
Persze boldog vagy mert az elején tart a dolog. De nem mindig lesz minden csillampónis. És az a nem mindegy hogy akinek gyereket szülsz az kitart e melletted akkor is ha hullámzik a sz4r.
Persze lehet hogy ez egy igaz szerelem és jó párkapcsolat lesz és minden jól megy majd.
De erre kisebb esélyt látok. Szerintem felelőtlen voltál.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!