Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális ez? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez? Hogyan kezeljem ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
Májusba jöttünk össze a párommal, nagyon boldogok vagyunk, föleg most, hogy kiderült terhes vagyok. Nagyon várjuk a babát, mert a párom úgy érzi, neki már nagyon itt volt az ideje a babának, 30 éves. Viszont nagyon sokan megszólták, hogy nem volt-e túl korai, még jóformán együtt sem élünk, semennyire nem ismerjük egymást. Mindketten szülöknél élünk, lassan elkezdünk építkezni is. Szerintem egy baba nem attól függ, hogy mióta ismerem a másikat, hanem mennyire vagyok boldog a masik mellett. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy reagáljam le ezeket a rossz indulatú megjegyzéseket? Lehet valami igazság alapja amit mások mondanak? 23/L
2018. jún. 15. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

“Szerintem egy baba nem attól függ, hogy mióta ismerem a másikat, hanem mennyire vagyok boldog a masik mellett”

:DDDDDDDDD Szegeny gyerek

2018. jún. 15. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Kerdezo en nagyon boldog vagyok az uj baratnommel kb 7 napja lett hivatalos, szerintem johet a baba!!! Tuti orokre egyutt leszunk!! <3
2018. jún. 15. 12:04
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Nehéz ügy, mert lehet akár happy end is a vége. Én miután összejöttem a párommal, hat hónapra rá lett terhes, és tényleg előtte 10 éves kapcsolatomban nem sikerült zöld ágra vergődni, de én is azt gondolom hogy talán kicsit korai. Majd kiderül ...
2018. jún. 15. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Ilyenkor mindig reménykedek, hogy csak egy újabb kamu kérdés.

Hivatalosan is vakáció van. Juppiii!

2018. jún. 15. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

Mosolyogva megmondod, hogy egyedül is boldogan vállalod, fel tudod nevelni a pasid és a szüleid támogatása nélkül. Felnőtt, önálló nő vagy, aki tudja, mit vállalt.

🤣

2018. jún. 15. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem kamu a kérdés : vetesd el a gyereket amíg még el lehet,aztán gondolkozz el mit jelent az hogy felelősségteljesen élni.
2018. jún. 15. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon nagyon remélem, hogy kamu.

Ha nem, akkor előre sajnálom a gyereket, mert vagy el lesz vetetve, vagy apa nélkül nő fel, vagy két agy nélküli szülővel, egyik se annyira biztató lehetőség.

2018. jún. 15. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Unatkoztok iskola nélkül, mi? Remélem, hogy anyu-apu hamar bedug valami netmentes táborba titeket a vakációra.
2018. jún. 15. 13:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Gyerek gyereket szül...
2018. jún. 15. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

Hajjaj. Tulajdonképpen ahogy összejöttetek ment a szex és még a baba is becsuszott.. Közel egy hónap alatt.. Azért ez erős és felelőtlen dolog nagyon.

Persze boldog vagy mert az elején tart a dolog. De nem mindig lesz minden csillampónis. És az a nem mindegy hogy akinek gyereket szülsz az kitart e melletted akkor is ha hullámzik a sz4r.

Persze lehet hogy ez egy igaz szerelem és jó párkapcsolat lesz és minden jól megy majd.

De erre kisebb esélyt látok. Szerintem felelőtlen voltál.

24N

2018. jún. 15. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!