A kutyám önkielégítést végez, mi probléma áll ennek a hátterében? Vagy ez normális? (poénos megjegyzéseket köszi, nem kérek)
1 héten 3-4x, de lehet többször is, hiszen kinti kutya, így nem látom!
Idős, 10 éves.
Lelki gondok miatt, vagy ez természetes?
Igen zavaró, mert a járókelők ezt látják. Nem részletezném..
Köszönöm a válaszokat!
Nem szereti kölyök korától a játékokat/labdát. Tehát ezzel nagyon nem tudok mit csinálni.
Maximum a magányra gondolok.
Pedig részletezhetnéd legalább kicsit, mert fogalmam sincs mit értesz az alatt, hogy egy kutya "önkielégít"
Nyaldossa magát? Vagy rámászik valami tárgyra? Vagy mi?
Jó..
Mivel nincs játéka, a tappanccsával próbál odanyúlni, de mivel nem tud rendesen, így "csak" mozgatja oldaltfekvésben a testét a mozgást utànozva, nyaldossa magát, majd rendesen ejakulàl.
Ilyenkor a ivarszerve kint van teljesen.
Lassan 30 évesen, több kutya tulajdonosként plusz szülőként meg tudom különböztetni :-)!
Egyes vagyok meg nyolcas.
Nem rudom mitől lehet, higy ezt csinálja. A kaput vhogy nem tudod elkeríteni hogy az utcán levők ne lássák? Meg egy talit egy szukával mindenképp! :)
Hmm. Hát találkoztam már pár kutyával én is, de ilyet még valóban nem tapasztaltam. Nekem a mostani kutyám volt nagyon "lelkes" 7-8 hónapos korában, mindenkire rámászott, de az egyértelműen dominancia történet volt.
Amennyire tudom az állatoknál nem örömforrás a dolog, úgyhogy nagyjából kizárnám. Én lehet hogy elvinném orvoshoz, hogy vizsgálják ki nincs-e valami hormonális vagy szervi probléma a háttérben ami ilyen viselkedést eredményez.
Ha kiderül hogy semmi fiziológiás háttere nincs, akkor egyszerű nem kívánatos viselkedésként tiltsd le róla. Amikor látod, szólj rá, vond el a figyelmét stb. (csak ne kajával vagy játékkal, mert akkor meg úgy veszi, hogy 'tök jó, ha ezt csinálom utána játszunk' :-)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!