A kutyám önkielégítést végez, mi probléma áll ennek a hátterében? Vagy ez normális? (poénos megjegyzéseket köszi, nem kérek)
1 héten 3-4x, de lehet többször is, hiszen kinti kutya, így nem látom!
Idős, 10 éves.
Lelki gondok miatt, vagy ez természetes?
Igen zavaró, mert a járókelők ezt látják. Nem részletezném..
Köszönöm a válaszokat!
8-as, nem kéne szukával találkoznia.
Itt az indok: [link]
Az állatoknak nagyon minimális százaléka élvezi a párosodást, a kutya nem tartozik közéjük. Csak az ösztön vezérli őket, nem az élvezet. Olyan ez kb, mint a létfenntartó ösztön, hogy ha éhes vagy akkor eszel. De ha nem vagy éhes, akkor nem érzed a "késztetést" arra, hogy te most bármit is megegyél, nem is veszel róla tudomást. Ez inkább vagy szervi baj, amit állatorvossal kéne megnézetni, vagy pótcselekvés.
#8-as, te mit szólnál ahhoz, ha egész életedben egyszer szexelhetnél, utána soha többet? Megnyugodnál tőle?
Nagyon szépen köszönöm!
Akkor első körben megkérdezem az állatorvost!
Inkàbb én is idegrendszeri gondolok. Sajnálom Őt, mert tényleg jó kutya.
A gyereket már mem lehet a közelébe engedni, mert morog rá, pedig eddig jóban voltak, 1 hónapJa már nem.
8-as vagyok. Jól van na, nem kell úgy leszólni! A kutyának ez tudom, hogy nem kedvtelés… Csak lehet az hiányzik neki hogy soha nem csinálta.
A linket amit nekem céloztak még nem tudtam megnézni, mert telóról vagyok és nem tölti be.
A kutyának ez nem kedvtelés, tehát nem is hiányzik neki.
Ösztön. Odamegy, megszedi, elmegy, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!