Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjak rá egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá egy lányra?

Figyelt kérdés
Manapság egyre több lánynál veszem észre, hogyha rájuk ír egy srác (pl. így: szia, lenne kedved beszélgetni?), akkor arra már nem nagyon reagálnak vagy éppenséggel nem nagyon tetszik nekik. Esetleg hogy lehet ezt kiküszöbölni? Vagy hogyan kellene kezdeményezni ismeretlen lányoknál?

2018. máj. 26. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Mi köze ennek az OT rendszámhoz? Valami vele kapcsolatos dologgal írjál rá. Pl ahol tanul (akár hobbi) érdeklődjél arról.
2018. máj. 26. 21:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most olvastam egy csomót róla,hogy mennyi macera van vele, és valamiért bennem ragadt. Köszi amúgy, meglátjuk :D
2018. máj. 26. 21:08
 3/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
45%
Csak úgy ráírni egy vadidegen nőre? Hát barátom, sok sikert!
2018. máj. 26. 21:13
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Mert már az alapvető udvariasság is kiveszni látszik az emberekből.

Megoldás: ne kezdeményezz náluk. Ha nem felel meg nekik, ahogy te kezdeményezel, akkor majd ők megmutatják, hogy kell.

2018. máj. 26. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem szeretem amikor ismeretlen emberek a semmiből ram írnak hogy ismerkednének

Soha nem írok vissza le is tiltom hogy ne tudjon többet irni

Nagyon nem szertem az ilyet , idegesítő.

Nyilván majd egy vad idegennel elmegyek bárhova aki lehet hogy zakkant vagy őrült vagy akármi.

2018. máj. 26. 21:21
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Az is lehet, hogy zakkant a lány, akire írni akarsz, szóval a saját biztonságod érdekében ne tedd kérdező !!!

(Remélem #5-ös érteni fogja a célzást.)

2018. máj. 26. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem társkeresésre kitalált helyeken a legjobb, ha ismeretlenül sehogy.
2018. máj. 26. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Sehogy. Járj el pub-okba esténként ismerkedni, flörtölj! Személyesen az igazi. Ha csak ráírsz egy random lányra, akkor nagyon nehézen fogsz rá bármilyen hatást is tenni. Gondold csak el... Hány magadfajta írogat nekik? Azt fogja gondolni hogy "nah, még egy szerencsétlen aki ismerkedni akar..." és ezzel le is zárja a témát. A személyes miliőddel tudsz rájuk hatással lenni, ezt jegyezd meg! F
2018. máj. 26. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:

#6 kosz én is szeretlek

Nem értem miért jo idegeneket zaklatni Facebookon vagy bárhol hogy akarsz beszélgetni ? Hat nem nem akarok egy vadidegennel a semmiről cseverészni

Találkozni meg végképp nem

2018. máj. 26. 21:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Én teljesen meg tudom érteni az #5-öst, mindezt férfiként mondom!
2018. máj. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!