Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írjak rá egy lányra akivel középsuli óta nem találkoztam és nem is nagyon beszéltünk akkor sem?
Miért kell indok, miért kell játszma? Miért nem lehet őszintén megírni, hogy rég beszéltetek de kíváncsi vagy, mi lett vele és szícesen elhívnád egy gumibogyószörpre valahova?
22/L
A barátaiddal hogyan szoktál beszélgetni?
Szerintem az a kulcs, hogy nem szabad túlmisztifikálni a párkapcsolatot/nőt, csak természetesnek, nyitottnak kell maradni.
21/L
Engem most keresett meg egy régi szerelmem, 12 éve nem beszéltünk. :D
Először facen ismerősök lettünk, aztán jöttek mentek a likeok, aztán írt, hogy mi újság velem azóta, utána telefonáltunk is. Nagyon örültem neki, jó volt hallani a hangját, és beszélgetni, nevetgélni vele, jól esett, hogy eszébe jutottam.
Ne parázd túl, kb az első 5 percben le kell tudnod vonni, hogy örül-e neked, vagy flegmázik.
Ahhoz mérten folytasd vagy épp ne folytasd a társalgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!