Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nos találkoztam a sráccal meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Officialzsani kérdése:

Nos találkoztam a sráccal meg minden jót sétálgattunk meg beszéltünk. De ő tökremásra számított meg minden . és azt írta hogy olyan vagyok mint egy kishúg. Ezzelmire célzott nincsen nálla eslyem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezzel pontosan arra célzott,de ne szomorkodj emiatt:) barátok még lehettek.
2013. ápr. 6. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igen valószinüleg nem tetszel neki nem vonzódik hozzád és nem tudja elképzelni hogy több legyen mintbarátság.. Ez van, nem tetszhet az ember mindenkinek, de ez nem is baj.
2013. ápr. 6. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
1! igaza van, sajnálom, nem jöttél be neki N
2013. ápr. 6. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés ;) felfogtam ;)
2013. ápr. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!