Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az megcsalás ha párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalás ha párommal szakítottunk, nem beszéltünk, találkoztam régi fiú ismerősömmel elmentünk erre arra kocsival, de nem volt semmi?

Figyelt kérdés

Itt kifejtem

Szakítottunk 2ev utan párommal, mert en tul feltekeny voltam, ő meg bunkózott mindig( ez mosz lenyegtelen)

Aztán találkoztam egyik fiu ismerősömmel , rámírt hogy megiszunk-e valamit, iszonyat unatkoztam mondtam persze, taliztunk sok napot egymás után igaz a program mindig h megittunk üdìtőt és dumáltunk. De nemtudom engem nem igazán érdekelt, viszont volt párommal véletlen összefutottam nyilván szeretem tehát békülgetünk. Viszont az üdìtős elmondta a párom egyik ismerősének hogy találkoztunk és nemtudom még mit, de állítólag nem mond semmit, most kicsit lelkiismeretfurdalásom van, igaz én nem tudom ő mit csinált , nemhittem volna h kibékülünk, elmondani nem akarom mert kiborulna, hat nem tudom érdekes

2016. jún. 15. 23:10
1 2
 1/11 Linó03 ***** válasza:
100%
Ha szakítottatok, akkor nem tudsz kit megcsalni. Hogy kibékültök, az egy másik dolog. De most már ne iszogass azzal a másik csávóval.
2016. jún. 15. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A csávót már bukod, nincs az a titok, ami soha nem lepleződik le. Joggal szólíthatod már exednek.
2016. jún. 15. 23:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Dehogy amiota talalkoztam a parommal azota nem beszelek az iszogatossal

Nem fogom exemnek szólítani, remelem nem kavarnak be az emberek, mert igen nem.voltunk egyutt es egy csok se volt

2016. jún. 15. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Ha nincs barátod, de megcsalásról beszélsz, az eléggé NullReferenceException, haha.
2016. jún. 15. 23:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen mert most újra összejöttünk és elég féltékeny tuti megcsalásnak venné ha az a közös haverja az iszogatossal mondaná neki h talalkoztam valakivel.. nincs kedvem fölösen hallgatni a veszekedest meg az ujabb szakitast -.-
2016. jún. 15. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Ami kapcsolaton kívül történik, az nem megcsalás. Legalábbis szerintem. Nyilván rosszul eshetne a másik félnek, ha történt volna valami komolyabb, de nem történt. Zárjátok rövidre a témát.
2016. jún. 16. 06:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát én biztos nem mondom el neki , nem akarok veszekedest
2016. jún. 16. 08:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1. kapcsolaton kívül történt.

2. nem is történt semmi.

Akkor mi a kérdés, könyörgöm?

Ne titkolózz, mert semmi okod rá. Ha titkolózol, akkor elismered, hogy bűnös vagy és okot adsz a féltékenykedésre, kiakadásra.

2016. jún. 16. 08:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Igaz, csak nagyon felfújná a dolgot és félek hogy szakítana
2016. jún. 16. 10:45
 10/11 omba ***** válasza:

Nem megcsalás.

Ha ezt a semmit felfújja, akkor továbbra is bunkó.

2016. jún. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!