Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás ha párommal szakítottunk, nem beszéltünk, találkoztam régi fiú ismerősömmel elmentünk erre arra kocsival, de nem volt semmi?
Itt kifejtem
Szakítottunk 2ev utan párommal, mert en tul feltekeny voltam, ő meg bunkózott mindig( ez mosz lenyegtelen)
Aztán találkoztam egyik fiu ismerősömmel , rámírt hogy megiszunk-e valamit, iszonyat unatkoztam mondtam persze, taliztunk sok napot egymás után igaz a program mindig h megittunk üdìtőt és dumáltunk. De nemtudom engem nem igazán érdekelt, viszont volt párommal véletlen összefutottam nyilván szeretem tehát békülgetünk. Viszont az üdìtős elmondta a párom egyik ismerősének hogy találkoztunk és nemtudom még mit, de állítólag nem mond semmit, most kicsit lelkiismeretfurdalásom van, igaz én nem tudom ő mit csinált , nemhittem volna h kibékülünk, elmondani nem akarom mert kiborulna, hat nem tudom érdekes
Dehogy amiota talalkoztam a parommal azota nem beszelek az iszogatossal
Nem fogom exemnek szólítani, remelem nem kavarnak be az emberek, mert igen nem.voltunk egyutt es egy csok se volt
1. kapcsolaton kívül történt.
2. nem is történt semmi.
Akkor mi a kérdés, könyörgöm?
Ne titkolózz, mert semmi okod rá. Ha titkolózol, akkor elismered, hogy bűnös vagy és okot adsz a féltékenykedésre, kiakadásra.
Nem megcsalás.
Ha ezt a semmit felfújja, akkor továbbra is bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!