Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elkerülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elkerülni a "barátzónát"?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már találkoztam egyszer, és nagyon jól összeillünk szerintem. Még aznap megkérdeztem, hogy lenne e kedve találkozni, csak ketten és igent mondott. Chaten is nagyon sokat beszélünk elhülyéskedünk, de félek, hogy ez az "elhülyülés" oda fog vezetni, hogy barát legyek neki... Mit tehetnék, hogy ne legyek "csak" barát? Igaz az, hogy minden kapcsolat barátságból alakul végül, nem átcsapva a barát zónába? :)

2018. máj. 24. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálj finoman udvarolni neki, de ne legyen erőltetett! pl: "De jó illatod van!" Néha kicsit finoman hozzáérni, de nem tapizva! pl: karjához, lábához, ha melléd ül.

Amúgy szerintem jó esélyeid vannak, ha a kettesben találkozóra nem mondott nemet.

2018. máj. 24. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok valami nagy "F.aszanova", de szerintem legyél rámenősebb. Úgy értem, hogy érezze azt, hogy nem csak barátként közelítesz. De szerintem, ha igent mondott a találkozóra, elég jó esélyeid vannak...
2018. máj. 24. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2018. máj. 24. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem találkozgatunk csak úgy valakivel kettesben. Egyszer még hagyján, de többször.. Szóval idővel kiderül.
2018. máj. 24. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már görcsölni kell ezen, akkor ott nem kölcsönös a kémia. Mi inkább azon erőlködünk, hogy a barátzónában tudjunk maradni, de olyannyira nem megy, hogy kénytelenek voltunk megszakítani minden kommunikációt, kapcsolatot egymással.

Szóval nyugodtan beszélgessetek, a másik megismerése, megszeretése egy nagy szerelemhez is vezethet, hiszen ez sokkal mélyebb dolog, mint ha csak annyit tudsz róla hogy néz ki.

2018. máj. 24. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!