Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elkerülni a barátzónát?
Kevés idegesítőbb és megalázóbb helyzet van egy fiú számára, mint az, hogy egy neki tetsző lány azt mondja: "Legyünk csak barátok!", vagy "Olyan jó barát vagy!"
Fiúk! Tegyük fel, hogy gyakran beszélgettek egy lánnyal, de egyelőre csak beszélgetni van lehetőségetek, elhívni valahova nem. Mit tennétek, hogy elkerüljétek a barátzónába kerülést?
Lányok! Miért tesztek valakit barátzónába? Tudom, hogy nem tudatosan teszik ezt, akik ezt teszik. De gondolkodjatok el. Azok a fiúk, akiiket barátotoknak tartotok: Miért nem tudnátok többet is elképzelni vele? Volt már olyan, hogy valakit először csak barátotoknak tartottatok, de utána rájöttetek, hogy akár lehetne is valami? Mi kellett ahhoz, hogy meggondoljátok magatokat?
Nekem van egy nagyon jó fiú barátom. Tényleg szinte a legjobb. Kis korom óta ismerem, rengetegrt játszottunk együtt. Zenei ízlésünk nem igazán egyezik, de ha vele vagyok akkor szívesen hallgatom a zenéit. Filmeket ugyanolyanokat szeretünk. De az érdeklődési körünk is más. De ezek mellett baromi jól kijövünk és akár reggeltől estig képesek vagyunk egymásnál lógni. Bele sem gondoltam, hogy bármikor is összejöhetnénk. Mondjuk 2 évvel fiatalabb nálam.
L
# 3:
"Bele sem gondoltam, hogy bármikor is összejöhetnénk."
Oké, akkor most kérlek, gondolj bele, és a kérdésem az lenne: Miért? Mi lenne a gond vele? Kíváncsi vagyok, hogy mi az a tulajdonság, ami miatt egy olyan fiúval, akit emberileg sokra tartasz, és jól kijössz vele (gondolom, így van, ha a barátod), nem jönnél össze.
Harmadik vagyok.
Nem is tudom. Egyszerűen bem tudom elképzelni hogy járjunk. Csak barátságot érzek iránta. Olyan mintha a testvérem lenne. Bocsi, hogy nem tudok értelmes választ adni, de nem tudom jobban kifejteni a gondolataimat.
# 5:
Ezzel valóban nem sokra mentem.
Gondolj egy olyan fiúra, akivel el tudnád képzelni, hogy jársz, és gondolj a barátodra. Mi az a fontos különbség köztük, ami miatt az egyikkel járnál, a másikkal nem?
Amúgy arra nem gondoltál, hogy lehet, hogy a fiú szerelmes, vagy majd az lesz beléd?
Harmadik és ötödik vagyok.
Nem, nem gondoltam még bele, hogy ő többet érezne irántam. Remélem ez nem fog bekövetkezni.
Figyelj, egyszerűen nem lehet válaszolni erre a kérdésre. Ha a nekem tetsző fiúra gondolok, akkor talán annyit tudnék mondani, hogy azért tetszik, mert a kinézete megfogott. Ezek után beszélgetni kezdtünk és a személyisége annyira imponáló volt, hogy még nagyobb érzéseim lettek iránta. Az a különbség talán, hogy másképpen viselkednek velem. A barátom tesóként kezel, a másik fiú meg óvatosan, kedvesen bánik velem. Figyelj az érzéseket nem lehet megmagyarázni.
"a másik fiú meg óvatosan, kedvesen bánik velem"
Rengeteg olyan van, hogy egy fiú óvatosan és kedvesen bánik egy lánnyal, és... barátzónába kerül.
"Figyelj az érzéseket nem lehet megmagyarázni."
Sajnos... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!