Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni a hisztit?
A Párommal másfél éve vagyunk együtt. Én olyan kis aranyos, kedves lány vagyok. Nagyon Szeretem a barátom, de az a baj, hogy hisztizek. Sokat veszekedünk e miatt, de nem tudom, hogy hogyan tudnám kikerülni esetleg kinőni. A nap 24 órájából kb 20-at együtt vagyunk. Ha olyat mond amit nem tudok elfogadni esetleg nem tetszik akkor hisztizek. Én nem akarok, de már észre sem veszem, hogy ez történik. Félek ha nem növöm ki elveszíthetem a Párom. De ezt nem akarom!! Kérlek segítsetek. Hogyan tudnám kinőni? Esetleg elkerülni? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Egy kétségbeesett lány!
Miben nyilvánul meg a hiszti? Kiabálsz is vele, dühös leszel, vagy csak mindig megjegyzed, hogy "ezt miért mondtad? miért úgy csináltad? miért oda mész?"
Én is sokszor hisztiznék legszívesebben, de legtöbbször sikerül visszafognom magam. Ha a barátom olyan (jelentéktelen) dolgot csinál, ami nekem nem tetszik, erősen koncentrálok, hogy ne szóljak érte, és általában felteszem ezeket a kérdéseket:
-Most tényleg ekkora baj, hogy ezt mondta/csinálta? Nem.
- Lehet hogy inkább velem van a baj, hogy nem tudom elfogadni? Lehet.
-Okozott bármiféle kárt azzal, hogy ezt mondta/csinálta? Nem.
- Árthat a kapcsolatunknak, ha mindenért beszólok, nyafogok, ami nekem nem tetszik? IGEN. (És ez a döntő érv ahhoz, hogy kussban maradjak. :)
Persze ha komolyabb a téma, és olyan dolgot tesz amit tényleg nem tudsz tolerálni, azt meg kell beszélni, de nem hisztizve, hanem nyugodtan, érvekkel.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!