Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hiba beleszeretni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit az exem által ismertem meg pár éve és első pillanattól éreztem valamit. Szerintem az a fiú is, mert láttam ahogy néz rám és beszél velem de soha nem volt közöttünk semmi. Véget ért a kapcsolatom és úgy esett, hogy ezzel a fiúval elkezdtünk beszélgetni, sőt azóta néhányszor találkoztunk is. Nem szándékosan kezdtünk beszélgetni csak ő keresett meg egy dolog miatt és úgy jöttek magától a témák. Egyre mélyebb közöttünk a kapcsolat és valószínű, hogy egymásba szerettünk de egyikünk sem "meri" kimondani, ugyanis itt jön a probléma. Ő és az exem barátok. Nem mondanám, hogy legjobb barátok de jól megvannak. Emiatt nem érzem helyesnek, hogy beszélgetünk és találkozgatunk de már szerintem késő. Van aki azt mondja, hogy nem helyes mert barátokról van szó, más pedig azt, hogy ne törődjek vele, hiszen ha jól érezzük magunkat egymással akkor mással nem kell foglalkozni mert mi van ha pont ő az akivel boldog lehetek? És jogos mindkét meglátás de nem tudom magamban eldönteni. Szeretném ha több lenne közöttünk de néha eszembe jut az exem, hogy mit érezne ha kiderülne. Márpedig ha egyszer összejövünk, azt nem fogjuk titkolni. Vajon mit kellene tennem ebben a helyzetben? Bűn ez? Volt már valami hasonló helyzetben?
2018. máj. 9. 18:27
1/7 anonim válasza:
Tiszta lappal sokkal egyszerűbb lenne kezdenetek. Azt mondjuk nem mondom, hogy hiba/bűn beleszeretni, de hogy kínos, az biztos. Sok kellemetlenség származhat ebből a helyzetből, de ha nektek jó együtt, akkor sok boldogságot!
2018. máj. 9. 19:10
2/7 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Honnan tudod, hogy ossze is jonne veled, vagy vallalna, hogy koze van hozzad? Csak a baratsag miatt is...
2018. máj. 9. 19:23
3/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. máj. 9. 20:03
4/7 A kérdező kommentje:
Kellemetlenségek sajnos adódnának, igen. 26 és 22 évesek vagyunk. Nem tudom biztosra, hogy összejönnénk avagy sem, de azt tudom hogy mindketten érezzük. Ő is mondott olyan dolgokat nekem amiből egyértelmű, hogy akar valamit, be is vallotta.
2018. máj. 9. 20:47
5/7 anonim válasza:
Nem bűn. Sokkal nagyobb bűn együtt lenni valakivel, akit nem szeretsz, akire nem vágytál igazán soha. Tudod hányan választanak így, mert nem jön össze a ló? Ha vonzódtok egymáshoz, örüljetek neki, nem csaltatok meg senkit. A többit az exednek magában kell lerendeznie.
Én nem szalasztanám el a kölcsönös szerelmet, mert ez az egy életünk van. 10 év múlva már csak nős pasikkal fogod ezt átélni, ahhoz képest ez amit most éreztek egymás iránt, maga a mennyei tisztaság.
2018. máj. 9. 21:03
6/7 anonim válasza:
Ha ennyit nem mertek/akartok/tudtok bevállalni, akkor jobb is, ha hagyjátok egymsát.
Megfordítva, hogy a cinkes helyzet ellenére is összejöttök, az már komolyan szándékot mutat.
Bűn meg nem bűn? Mi ez? Vonulj apácának, ha az életedben úgy akarsz élni, hogy a "nem illik" miatt semmit nem csinálsz. Lehet lepontozni, de szilárdan ez a véleméynem, és az erkölcseim az átlagnál jobb helyen vannak, nekem elhiheted...
2018. máj. 9. 23:14
7/7 anonim válasza:
Mi összejöttünk és most ő a férjem. A barát nagyon dühös lett, be is akart kavarni párszor, de aztán eltűnt.Ez 17 éve volt.
Amúgy nem akartam akkor ezt , de éreztem, hogy ezt a pasit nem szabad elszalasztani és bejött a megérzésem.
És nem bűn! Majd rájössz, hogy néha önzőnek kell lenni, és a saját boldogságodat kell előre venni nem olyanokét akik nem jelentenek semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!