Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert van ez? Vonzodas az exhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? Vonzodas az exhez?

Figyelt kérdés
Hosszu ido eltelt,amikor ujra talalkoztam az exemmel ( egy lopas miatt,rendor es ot kuldtek ki) ... persze utana ahogy mi anno szetmentunk lett egy uj kapcsolatom,egyutt is elunk a jelenlegi parommal es az eskuvot tervezzuk. Most hogy ujra talalkoztam az exemmel ugy erzem nem is akarok eskuvot es valamiert nagyon vonzodom hozza meg mindig... egyebkent nagyon jo a kapcsolatunk a mai napig ... csak most teljesen elbizonytalanodtam .. mondjatok hogy csak fellangolas 😩 Ti mit tennetek ha meg mindig igy ereznetek az exetek irant es nagyon jol tudjatok hogy o is igy erez???

2018. máj. 9. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem véletlenül ex az ex. Gondolj erre.
2018. máj. 9. 07:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyenlőre semmiképpen ne házasodj! Ha ennyire labilis az érzelmi világod, adj időt magadnak! Előbb-utóbb rájössz melyik az igazi!
2018. máj. 9. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi esküvő.Azonnal szerelmet vallani az exnek ! :) Aztán kiderül aminek ki kell.
2018. máj. 9. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Fellángolás. Tapasztalat.
2018. máj. 10. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Nos, tulvagyok azon,hogy megkerdeztem. Kezdenem azzal ,hogy ezt legalabb4x eljatszottuk mar de eddig barkivel voltam mindig hozza tertem vissza... elvileg o mar nem akar semmit, vagy csak a kapcsolatom nem akarja szetbontani vagy a ferfi buszkeseg.. igazabol igy nem tudom,nem latom a reakcioit mert uzenetben beszeltunk. Furcsa es idegesito hogy egy ev utan vasarnap ota folyamatosan latom,elotte pedig sosem .. az univerzum uzen,de mit?😂 bar bizok abban,hogy ez fellangolas es elmulik.. majd idovel kiderul, addig nem is keresem .. “faj” belul, gyomorideggel kelek s fekszem azota.. es mindenki azt mondja a mai napig nekem,aki belelatott a kapcsolatunkba,hogy o az Igazi , o az,akitol sose szabadulok :) azt pedig az illeto nagyon jol tudja,hogy amiben most vagyok amit most megelek azt mind vele szerettem volna, de o nem mert akkor lepni :/ ... varok meg aztan remelem elmulik ez az erzes iranta,mert ugy erzem ez anno nem elmult,hanem csak hatterbe szorult egy idore
2018. máj. 11. 06:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem egy teljes év kellett, mire kihevertem az exem, pedig csak pár hetes kapcsolat volt(utána kijelentette, hogy még mindig a volt barátnőjét szereti), de hiába van csodálatos párom egy fél éve csak az elmúlt 2-3 napban sikerült odáig eljutnom, hogy már nem érzek iránta szinte semmit sem.
2018. máj. 11. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Szóval kitartást kérdező!

(#4,#6 voltam)

2018. máj. 11. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:

meg mindig nem mult el ..:) de adok idot magamnak

le is tiltottam,kulonben magamat ismerve irnek neki,de igy nemtudok .. borzaszto ez :)

2018. máj. 14. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!