Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik igaz szerelem, vagy csak vonzódás? Érveket!

Figyelt kérdés

2018. márc. 5. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, érvelni csak a közvetlen környezetemből hozott példával tudnék.
2018. márc. 5. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
A jelenség, amit szerelemnek hívnak, egyértelműen létezik, különben nem lenne ilyen fogalom
2018. márc. 5. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Köztudatban értelmezett szerelem nem létezik, a romantika előtt nem is volt, egy szép mese amire fellehet húzni egy egész marketing ágazatot. Ha szerelem létezne és olyan lenne mint gondolnák, akkor nem lenne össze-vissza kúrás, megcsalások, elválások, bizalmatlanság, stb. stb.
2018. márc. 5. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Létezik de álltalában nem várunk addig amíg megtaláljuk, hanem összejövünk olyannal aki csak félig meddig passzol hozzánk.
2018. márc. 5. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Kinek mit jelent az igaz szerelem?

Én úgy érzem,hogy imádom a férjemet és tűtbe mennék érte,DE nem tudom,hogy vajon ez AZ a nagy szerelem vagy van-e ennél nagyobb?

Ugyanis az egyik barátnőm mikor megismerte a mostani párját azt mondta nekem,hogy Ő soha sem gondolta volna,hogy lehet valakot így szeretni és most jött rá igazán,hogy eddig csak azt hitte,hogy szerelmes.

Azért engem ez elgondolkodtatott,hogy vajon honnan tudod,hogy akit szeretsz Ő tényleg az igazi?

2018. márc. 5. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Érvelgetni addig tudsz amig nem élted át. Aztán már nincsenek érvek. Majd rájössz ha megtapasztalod. Én 36 éves korom óta tudom mi ez. Vonzódtam egy csomó nőhöz, de ez egészen más. Szerintem van aki életében sohasem tudja meg. Amig nem éreztem nem is nagyon hittem el.
2018. márc. 6. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!