Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszahódítani valakit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahódítani valakit, aki még nem is volt az enyém?

Figyelt kérdés
Egy jópár hónapja húzódó szerelmi háromszög. A lány már régóta ki akar lépni a kapcsolatából de függ a jelenlegi barátjától. Nem volt egyszerű de nagyon jók voltunk együtt, bár sokat veszekedtünk és békültünk ki újra. Nem lett volna már sok hátra 1-2 hónap és talán megtudtuk volna próbálni ezt normálisan is. 0-24ben beszéltünk és összejártunk de a sok vita elrontotta a dolgot és most közölte, hogy ezek miatt ő ezt nem akarja folytatni. Tulajdonképpen az én hibám volt a legutóbbi veszekedésünk de akármennyire is tűnik érdekesnek és poénosnak a sztori, szeretem őt és bármit megtennék még egy esélyért, hogy addig amíg nem szakít a sráccal is meglegyen köztünk ez a kapcsolat. Mit tehetnék?
2018. máj. 6. 21:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt meg kell jegyeznem hozzá, hogy mikor megismertem tudtam, hogy van barátja és nem volt semmiféle ilyen intuícióm, hogy én majd elrabolom tőle. Csak barátkoztunk de az érzelmek amik jöttek közben már nem tudtuk elfolytani.
2018. máj. 6. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Ha veled akart volna lenni akkor megoldja. Igazából te csak annyira kellettél, hogy sírjon valakinek 0-24-ben és megkapja azt amit a pasijától nem.

Beleestél abba, hogy szeretőként többet láttál a dologba. És milyen módon függ a barátjától? Anyagi szempontból? Akkor nem is fogja elhagyni.

2018. máj. 6. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Min veszekedtetek, vesztetek össze? Lehet ezek a veszekedések is szerepet játszanak abban, hogy még mindig a mostani barátjával van.

Szerintem kerek-perec kérdezd meg tőle, hogy mit akar, aztán majd eldől.

2018. máj. 7. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!