Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenki előítélettel egy tetovált, kopasz férfi ellen?
Nem tehetek róla,nekem az ilyen pasik tetszenek. A barátnőim is,hogy én "mindig csak a rosszfiúkra bukom". De ez nem igaz, sokuknak nagyon is jó lelke van.
Most beleszerettem egy pasiba és miután otthon bemutattam Anyám beszólt,hogy "mostmár mindig csak ilyen sittesekkel fogsz járni?".
Pedig hát Apám se egy jókisfiús külsejű ember.
Miért kell ezért bántani? És miért emiatt valakot elítélni? Meg kéne ismerni az embert mielőtt véleményt alkotunk,nem?
Borotváld kopaszra a fejedet és provokáljátok együtt a társadalmat, hajrá!
gratulálok
Pont azért, amiért a hosszú hajú, vékony srácokra meg ráaggatják a b*zi rocker sztereotípiát.
Talán hagyni kéne időt a szülőknek, hogy megismerjék a pasit. A másfajta véleményt meg nehéz, de le kell sz*rni.
Nem atomfizikus,de ugyanolyan ember,mint bárki más. Teljesen normális munkája van,el is jár dolgozni,nem otthon vakarja.
Most az,hogy kinek milyen alapjáraton a stílusa,szemlélete az meg más kérdés.
Én hagynék időt,hogy megismerjéj,csak Anyámnak a beszólása nen igazán esett jól. Hozzátenném,hogy amúgy meg tök jól el voltak,meg állítása szerint szimpatikus is neki a párom,ezért is akadtam fenn ezen a beszóláson...
Na mindegy,látom ez pont olyan téma ami abszolút megosztó.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!