Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom és kihasználom a férfiakat. Mit tehetnék ez ellen?
Az az igazság, hogy régebben elég csúnyácska voltam. A srácok mindig közönyösen beszéltek velem, ezért a mai napig lenézem őket, hogy ennyire a külső az első. A gondolkodásuk is érthetetlen számomra, de szexuálisan vonzódom hozzájuk. Azóta megváltoztam, szebb lettem és most sokan akarnak engem. Én ezt élvezem, de nem tudok szerelmes lenni. Nem érdekel, ha megbántok egy pasit, élvezem, ha kihasználhatom őket. A párkapcsolatokban nincs semmiféle erkölcsöm, pedig egyébként nem vagyok rossz ember. Sokat önkénteskedek és a barátaim és a családom is mindig számíthat rám.
22l
Ma vagy holnap este engem is kihasználhatnál. :DDDD
Viccet félretéve, ezen te változtathatsz. Nem önkénteskedni kell, azt az idióták csinálják meg akiknek sok a szabadideje. Inkább keress magadnak olyat, aki tisztel, szeret és te viszonzod azt. A kihasználás egy döntés, nem kényszer.
semmit
majd,ha szerelmes leszel ,elmúlik
csak nehogy rosszba légy
férfigyűlölő vagy,de az igaz,sok haverom is így beszél a csúnyább lányokkal,és sok csak a szépekkel kedves,de ők közlöm be vannak védve :,D
na de senkit nem zavar hogy ez méregkeverő gyűlölködő asszony lesz 30as éveire? Hol vannak a jog és erkölcs bajnokai ilyenkor rajtam kívül?
Nem gondolod, hogy ezzel a viselkedesel semmivel sem vagy kulonb, mint amikor meg teged bantottak? Kihasznalni valakit mocskos dolog. Ha mind emellett meg utalod is es meg is kihasznalod, az aztan az uber mocskos dolog.
Persze ha ilyen vagy, az a Te dolgod, de nem mond, hogy amugy normalis lennel. Normalis ember ilyeneket nem tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!