Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Utálom és kihasználom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom és kihasználom a férfiakat. Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy régebben elég csúnyácska voltam. A srácok mindig közönyösen beszéltek velem, ezért a mai napig lenézem őket, hogy ennyire a külső az első. A gondolkodásuk is érthetetlen számomra, de szexuálisan vonzódom hozzájuk. Azóta megváltoztam, szebb lettem és most sokan akarnak engem. Én ezt élvezem, de nem tudok szerelmes lenni. Nem érdekel, ha megbántok egy pasit, élvezem, ha kihasználhatom őket. A párkapcsolatokban nincs semmiféle erkölcsöm, pedig egyébként nem vagyok rossz ember. Sokat önkénteskedek és a barátaim és a családom is mindig számíthat rám.

22l

2015. júl. 17. 18:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Hmm ,engem nem zavar....
2015. júl. 17. 18:32
 2/17 anonim ***** válasza:
3%

Ma vagy holnap este engem is kihasználhatnál. :DDDD

Viccet félretéve, ezen te változtathatsz. Nem önkénteskedni kell, azt az idióták csinálják meg akiknek sok a szabadideje. Inkább keress magadnak olyat, aki tisztel, szeret és te viszonzod azt. A kihasználás egy döntés, nem kényszer.

3/17 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy te is csak ítélkezel. Ezzel nem jutsz előrébb. Lépj tovább, és ha majd úgy alakul lesz olyan férfi az életedben aki nem csak azért akar veled lenni mert szép vagy, hanem a belső értékeid miatt is. De addig amíg így vagy az egésszel, nem sok esélyes van egy normális érzelmeken alapuló kapcsolatra.
 4/17 anonim ***** válasza:
20%
gyenge troll kérdés! jöhet a következő
2015. júl. 17. 18:33
 5/17 RRR ***** válasza:

semmit

majd,ha szerelmes leszel ,elmúlik

csak nehogy rosszba légy

2015. júl. 17. 18:33
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
"Sokat önkénteskedek" Ha te így hívod a f#sz0n ugrálást, hát oké.
2015. júl. 17. 18:34
 7/17 anonim ***** válasza:
34%

férfigyűlölő vagy,de az igaz,sok haverom is így beszél a csúnyább lányokkal,és sok csak a szépekkel kedves,de ők közlöm be vannak védve :,D

na de senkit nem zavar hogy ez méregkeverő gyűlölködő asszony lesz 30as éveire? Hol vannak a jog és erkölcs bajnokai ilyenkor rajtam kívül?

2015. júl. 17. 18:37
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
Nyugodtan pattoghatnál a farkamon és megalázhatnál egy kis orállal, aztán félradobhatnál mint egy rongyot ha lefejtél. xDD
2015. júl. 17. 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
50%
Mindennek oka van , annak is h ilyen irányba mozdult a személyiséged . Én nem hibáztatlak és nem ítélkezem feletted. Igaz nem szép dolog a másikat kihasználni de az életben nem mindig azt kapjuk amit érdemelnénk ezt mondom úgy h engem is csaltak neg, használtak ki , holott én eddig senkit sem. De bízom benne h idővel te is változol , nézeteid, előítéleteid is , csak a megfelelő ember kell hozzá. Nem minden férfi rossz ember , ne kövesd el azt a hibát h mindegyiket egy kalap alá veszed és egyszer majd pont azt az embert taszítod el akit majd megbánsz . Túl rövid az élet aharagtartáshoz...lépj tovább az elszenvedett sérelmeken , legyél inkább boldog :) 23F
2015. júl. 17. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem gondolod, hogy ezzel a viselkedesel semmivel sem vagy kulonb, mint amikor meg teged bantottak? Kihasznalni valakit mocskos dolog. Ha mind emellett meg utalod is es meg is kihasznalod, az aztan az uber mocskos dolog.

Persze ha ilyen vagy, az a Te dolgod, de nem mond, hogy amugy normalis lennel. Normalis ember ilyeneket nem tesz.

2015. júl. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!