Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy fiatal férfi a szerelmi bánat ellen?
Barátnőm 3 év után egy hibám miatt elhagyott. Nem csaltam meg, mindig a kedvében jártam és nagyon szeretem. Csak egy vitában megmondtam a véleményemet a családjának és azóta utolsó görény vagyok akit gyűlöl és látni sem akar. Telefont nem veszi fel, zaklatásért való feljelentéssel fenyeget és a facebookon is letiltott. Kizárt az életéből. Harcoltam érte, de reménytelen. Tudom én is, hogy vége, de minden percben hiányzik. Hiányzik ő, a lénye, illata és még az a rohadt szex is. Mit tegyek hogyan felejtsem el? Azt hittem ő az igazi.
27 éves zalai srác vagyok.
Ha egy kapcsolat nem viseli el az igazságot akkor az a kapcsolat egy hazugság.
Ha nem tud neked megbocsátani azért mert elmondtad a véleményedet akkor nem szeret igazán.
Figyeld hogy mit akar veled tenni a bánat. Nyilván azt hogy sírj. Hát akkor old fel a bánatodat sírással és lépj tovább.
Nem tom mikor szakított veled de most jön a gyász 5 szakasza :)
A remény hal meg utoljára de ha ilyen szemét volt akkor jobb is hogy így történt "aki elfordult az nem is volt a barátod"
A szex…az meg…ott a kezed :) erre nem tudok mit mondani semmit nem tehetsz max próbálkozol tova (ha egy utolsó féreggé akarsz válni felejtsd el a francba tudom nehéz de ja…)
Ha szabad megkérdeznem mi volt az a hiba?
Vérmérsékletedtől függ a gyógymód:
- berúgsz egyedül és sírsz közben
- berúgsz a haverokkal és együtt szidjátok a nőket
- beletemetkezel a munkába
- valami nagyon kimerítő munkába ölöd a bánatodat, dühödet, pl nekiállsz felhasogatni egy évnyi tüzifát
- gyorsan keresel valakit, akit jól megdugsz "bosszúból"
- ha el akarod valóban felejteni, akkor eleveníts fel magadban minden olyan tulajdonságát, amit nem szeretsz, hátha így könnyebb elfogadni.
írom ezt nőként.
Hát, ha csupán ennyi történt és ez lett rá a reakció akkor nem kár érte, az igazságnál semmi sem fáj jobban! :D
Hagyd a fenébe, majd ha lenyugszik és van annyi esze, hogy átgondolja a dolgokat ő fog keresni, ha meg nem te akkor is jól jártál, hogy megszabadultál tőle? Gondolj bele mi lett volna ha feleségül veszed és utána történik egy ilyen, egész életen át elnyomhattad volna a véleményedet nehogy megsértsd a kis lelki világát.
27F
Sajnos későn ismerted ki őt és "kedves" szüleit, de örülj annak, hogy még nincs gyerek mert akkor 100-szor nehezebb volna ezt az egészet feldolgozni. Szabad vagy és fiatal még, előtted az élet! Nehogy már egy olyan szekér után szaladj aki semmiben sem néz egy kis konfliktus után, és elég szép ideig együtt voltatok mégis ilyen haragtartó. az ilyen nő nem érdemel meg ilyen férfit mint te. Figyeld meg fog ő még utánad szaladni csak már te régen boldog leszel egy téged szerető normális nővel! Nem véletlen, hogy ez most így történt, biztos a te javadra szolgált! :)
Fej a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!