Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki tudnám javítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudnám javítani?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem :( ! Kedden szakítottunk a volt párommal, közös megegyezéssel...úgymond. Hibát követtem el.Vissza akarom kapni, eddig tök jól ment minden, mert elkezdtem másokkal foglalkozni, egész nap más nőkkel voltam, és láttam rajta,hogy szomorú, bűntudata van,és utálja,hogy nem vele vagyok. Erre nem felmentem, és meg akartam csókolni? a lépcsőházban ellökött magától elég erőszakosan. Aztán fent is próbálkoztam, amikor elköszöntünk..és elég türelmes volt, viszont majdnem sírt, mert akarta, de küzdött ellene,mivel...ha már szakított nehogy be adja a derekát az érzéseinek. Elrontottam, de még mindig vissza akarom kapni, és nagyon nehezen bírom elviselni ezt az érzést, ami bennem van most. Még tudnék rajta javítani? :( tudom hogy szeret, mindenki tudja, csak 16 éves..és idióta most az agya, dúlnak a hormonok...még meg tudnám oldani? :( esetleg lenne féltékeny még, vagy ez a pillanatnyi fellángolásommal teljesen tönkre tettem azt,hogy vissza fog jönni hozzám? :( 18/F

2014. ápr. 25. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg éretlenek vagytok még egy komoly kapcsolathoz mindketten,szóval szerintem hagyjátok.
2014. ápr. 25. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Helyedben sakkoznék, nem 16 éves libákat terelgetnék.
2014. ápr. 25. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
én eléggé komoly vagyok a kapcsolatokhoz. Tudod...nem lehet az ember annyira gyerekes,ha már nincsenek szülei 18 éves korában. Annyi,hogy szépen összezavarták a buksiját a sületlenségekkel. esetleg választ kaphatnék a kérdésre?
2014. ápr. 25. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Az élet nem számítgépes játék, itt a Ctrl+Z nemigen műxik. Ha rontasz, viseld a következményeit. Második esély nem jár.
2014. ápr. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!